Autocar cu 60 de persoane la bord, răsturnat în Constanța!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
29/06/2018, 09:26
Autocar cu 60 de persoane la bord, răsturnat în Constanța! GALERIE FOTO
Un autocar cu 60 de oameni la bord s-a rasturnat in Constanta

Un autocar cu 60 de persoane, toţi cetăţeni din Ucraina, s-a răsturnat în noaptea de joi spre vineri în judeţul Constanţa! 15 ambulanţe, echipaje SMURD şi autospeciale s-au deplasat la fața locului! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost anunţaţi în noaptea de joi spre vineri de producerea unui accident rutier pe DN2A, în apropiere de intersecţia cu DJ228, între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, după ce un autocar în care se aflau 60 de persoane s-a răsturnat pe o parte.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Autocar cu 30 de pasageri, implicat într-un accident în Argeş. Mai multe persoane au fost rănite 

Citește și De ce maşinile negre sunt mai des implicate în accidente decât cele albe 

Autocarul răsturnat în Constanța se îndrepta spre Ucraina

Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie, iar la faţa locului au fost trimise trei ambulanţe SMURD (2 de tip B si 1 de tip C) , zece ambulanţe ale Serviciului Judeţean ( 9 tip B si 1 tip C), o autospecială de descarcerare, un microbuz pentru transport persoane, două autospeciale transport personal şi victime multiple, autospeciala de intervenţie la accidente colective şi calamităţi. La faţa locului au fost găsite 60 de persoane, dintre care 49 de copii şi 11 adulţi.

În urma accidentului, trei copii au fost răniţi şi transportaţi la spital, iar pasagerii au fost duşi la căminul cultural din Mihail Kogălniceanu. Autocarul venea din Bulgaria şi se îndrepta către Ucraina.

 

Închide ×