Au trecut patru ani de când a murit Vadim Tudor. Mesajul transmis de una din fiicele fostului lider PRM

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
14/09/2019, 15:48
Au trecut patru ani de când a murit Vadim Tudor. Mesajul transmis de una din fiicele fostului lider PRM
Patru ani de la moattea lui Vadim Tudor. Sursa foto: Știrile Kanal D. Colaj: Fanatik

Au trecut patru ani de când a murit Corneliu Vadim Tudor. Fostul președinte al PRM s-a stins din viață chiar în ziua Înălțării Sfintei Cruci, în anul 2015. Acesta ajunsese în stare gravă la spital cu câteva zile înainte să stingă de tot ochii, unde a fost diagnosticat cu edem pulmonar. Tribunul ar fi avut mai multe probleme de sănătate, însă nu a vrut să se plângă niciodată de acestea.

Patru ani de la moartea lui Vadim Tudor. Lidia: „Cu prezența au rămas foarte puțini”

Una din fiicele lui Vadim, Lidia, a vorbit despre viața tatălui ei și despre cum îi cinstesc românii memoria. Lidia a spus că sunt foarte mulți oameni care se gândesc la Vadim, care îi simt lipsa. Aceasta a spus că rămân operele pe care le-a scris și toată munca adunată în zeci de ani de zile.

„Cu prezența au rămas foarte puțini, dar cu sufletul constat pe zi ce trece că sunt în continuare foarte, foarte mulți români, atât din țară, cât și din străinătate care l-au iubit, care-l iubesc în continuare, care abia acum îi descoperă opera, viața și tot ceea ce a făcut el în toți anii cât a stat pe pământ”, a declarat Lidia Tudor, conform dcnews.ro.

Vadim Tudor și fiicele sale
Vadim Tudor a lăsat în urmă două fete: Eugenia și Lidia. Sursa foto: b365.ro

Vadim s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani

„Tot ceea ce a scris, tot ceea ce a făcut ca politician, toate operele lui rămân și oamenii în continuare îi distribuie, mai ales pe rețelele de socializare, pentru că sunt o groază de grupuri făcute în memoria lui, după moarte lui, în care oamenii îi cinstesc memoria”, a mai spus Lidia.

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață pe 14 septembrie 2015 la vârsta de 65 de ani. Acesta era internat la Centrul Clinic de Urgență și Boli Cardiovasculare al Armatei, în București. Mormântul fostului politician se află în Cimitirul Ghencea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×