Au reuşit IMPOSIBILUL! Sunt trecute de 40 de ani, dar arată ca la 20

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/08/2015, 20:06
Au reuşit IMPOSIBILUL! Sunt trecute de 40 de ani, dar arată ca la 20 GALERIE FOTO

Peste unele vedete de la Hollywood se pare că timpul nu-şi pune deloc amprenta. Deşi au trecut de venerabila vârstă de 40 de ani, ele arată mai bine decât la 20 de ani, au corpul extrem de tonifiat şi afişează o siluetă de invidiat. (CLICK SUS PE POZA PENTRU GALERIA FOTO) 

Elle Macpherson demonstrează şi la 50 de ani că porecla de „Corpul” i se potriveşte mănuşă. Această afişează de câte ori are ocazia un trup bine lucrat şi perfect tonifiat, cu care ar putea să facă invidioasă şi o puştoaică de 18 ani.

GALERIE FOTO! IMAGINI BOMBĂ cu Bianca DRĂGUŞANU! A incendiat PLAJA! 

Pamela Anderson este mama a doi copii şi în ciuda vieţii sale tumultuoase şi problemelor sale reuşeşte să se menţină într-o formă de zile mari.

IMAGINI HOT CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ! 

Multe femei din întreaga lume si-ar dori să arate ca Salma Hayek, carela 48 de ani este impecabila, elegantă şi rafinată, având tot timpul grijă de corpul ei. Dovadă stau şi nişte imagini în care aceasta a fost surprinsă recent pe un iaht, alături de soţul ei, omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault.

Will Smith ştie de ce nu vrea să o lase pe frumoasa sa soţie, Jada Pinkett Smith.

IMAGINI BOMBĂ cu Elena Udrea la plajă! GALERIE FOTO INCENDIARĂ

În ciuda zvonurilor că cei doi s-ar afla în pragul divorţului, se pare că ei se înţeleg de minune. Mai mult, Jada ar putea la cei 43 de ani să înnebunească orice bărbat cu corpul său criminal şi un abdomen extrem de bine lucrat.

ANUNŢ ŞOC. Se RETRAGE din TELEVIZIUNE! Nu a mai REZISTAT la scandaluri! 

Nici n-ai zice că a născut patru copii. Frumoasa nemţoaică Heidi Klum ar putea câştiga la 41 de ani orice concurs de Miss, făcând de fiecare dată furori cu silueta sa trasă prin inel.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×