Două femei au renunţat la duş timp de o lună! Rezultatele i-au lăsat cu gura căscată pe medici!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
16/11/2017, 12:30
Două femei au renunţat la duş timp de o lună! Rezultatele i-au lăsat cu gura căscată pe medici!

Doua femei au decis să facă un experiment ciudat, dar care s-a dovedit a fi un real succes! Au hotărât să renunţe la toate produsele de înfrumuseţare şi să nu se mai spele timp de 30 de zile. Ce au aflat la finalul experimentului este absolut incredibil, potrivit Daily Mail.

Timp de 30 de zile, cele două, editoare la un site pentru femei nu şi-au mai făcut duş, nu au mai folosit săpun, şampon sau machiaj. Au vrut să afle în acest fel dacă renunţarea la produsele cosmetice are un efect benefic asupra pielii.

Au renunţat la apă şi săpun timp de o lună! Una dintre femei a scăpat de psoriazis

Femeile au mărturisit apoi pe site-ul lor că după câteva zile de la începutul experimentului reyultatele au început să apară. Primele nu au fost foarte pozitive, dar era de aşteptat. Femeile au început să miroasă extrem de urât, iar celor din jur le era greu să le suporte.

Cu toate acestea, la finalul experimentului, au descoperit că pielea lor arăta mult mai bine. Ba, mai mult, una dintre ele a scăpat total de acnee, iar cealaltă a mărturisit că s-a vindecat de o boală de piele foarte gravă, psoriazis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×