Eleva care a făcut publice pozele indecente de la Balul Bobocilor rupe tăcerea!

Filon Stan   
în Hotnews
26/10/2017, 00:01
Eleva care a făcut publice pozele indecente de la Balul Bobocilor rupe tăcerea! GALERIE FOTO

Au început să vină reacţii în cazul pozelor indecente de la Colegiul Tehnic de Comunicaţii ”Augustin Maior” Cluj-Napoca. Eleva care a făcut publice pozele indecente de la Balul Bobocilor a venit cu lămuriri. „Era organizat de şcoală (balul – n.r.), dar cadrele didactice nu au luat parte la acest bal. Nu era niciunul dintre părinţi şi niciunul dintre profesori. Era un bal al bobocilor şi era un concurs. Pur şi simplu, erau nişte probe pentru Miss Boboc. Probabil că dacă una dintre fete sau unul dintre participanţi refuza proba, erau descalificaţi. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Poate că s-au mai întâmplat probe dintr-astea. Cum eu nu am participat la baluri de multă vreme, nu mi-am dat seama unde s-ar fi putut ajunge. Din punctul meu de vedere, nu văd să fie ceva rău în chestia asta, nu văd nişte acte sexuale sau ştiu eu… Eu le văd doar nişte simple probe la un bal, nu văd nimic rău în chestia asta, adică… Dacă alţii au alte probleme sau văd altfel, asta este fix problema lor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Au mimat sexul ora la Balul Bobocilor, dar nu văd nimic rău în asta

Fiecare îşi dă cu părerea, are dreptul. Am postat chestia asta… Ştiu că partea mea de vină e aici, că s-a răspândit în toată lumea, dar n-am ştiut unde se va ajunge. Şi în al doilea rând, m-aţi întrebat de participanţi. Nu îi cunosc, n-am luat legătura cu ei, dar am aflat de la anumiţi colegi de-ai lor, care mi-au scris pe o reţea de socializare, că au reacţionat foarte urât… Na, vă daţi seama cum se simt când toată lumea îşi bate joc de ei”, a declarat una dintre participante pentru Digi FM.

Mai multe eleve de 15 ani au luat parte la o probă care de fapt mima sexul oral. Elevele mâncau o banană pe care partenerii lor o ţineau între picioare.  Apariţia imaginilor pe Facebook a stârnit revoltă printre internauţi, care s-au întrebat cum de profesorii nu au luat măsuri pentru a opri o astfel de „probă” scandaloasă.

Directoarea Colegiului Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior” Cluj-Napoca, Angela Roşca, a spus că „şcoala nu a organizat şi nu organizează astfel de manifestări nici în şcoală, nici în afara ei având în vedere dificultatea asigurării securităţii elevilor într-un mediu privat”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×