Au din nou CINEMATOGRAF după 25 de ani! Se întîmplă în ROM NIA!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/08/2015, 08:30
Au din nou CINEMATOGRAF după 25 de ani! Se întîmplă în ROM NIA!

Oraşul Oraviţa are, începând de joi, 20 august 2015, după 25 de ani, un cinematograf funcţional, cu o capacitate de 200 de locuri!

„Mă bucur că, după 25 de ani, am reuşit să deschidem cinematograf la Oraviţa. De această dată avem şi proiecţie 3D. Cred că a fost o surpriză mare pentru orăviţeni, pentru că şi bucuria lor a fost foarte mare. Filmele vor fi noi, vor fi cele mai recente producţii de la Hollywood, la fel ca şi cele din oraşele mari, numai că aici preţurile sunt mai mici, chiar la jumătate sau mai mult”, a afirmat primarul Dumitru Ursu.

Mai exact preţurile vor fi de 15 lei pentru un film 3D şi zece lei pentru unul obişnuit, iar ochelarii speciali sunt cinci lei. În plus, 30% din profitul firmei care aduce filmele va ajunge la bugetul local. Filmele vor rula, la cinematograful din Oraviţa, în fiecare săptămână, de joi, până duminică.

Firma care a reactivat cinematograful la Oraviţa este aceeaşi care a readus proiecţia de filme şi la Reşiţa. Ecranul a fost adus din Belgia, iar sonorizarea este foarte bună, de tip şapte plus unu, susţin reprezentanţii firmei.

Pentru vechiul cinematograf din oraş există un proiect de reabilitare depus de Primăria Oraviţ la Compania Naţională de Investiţii, în valoare de 400 mii euro.

Sursa: administraţie.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×