Au apărut imaginile. Ce s-a întamplat la Arena Naționala înainte de umilința Gabrielei Firea

Maria Cristina   
în Stiri mondene
12/06/2018, 16:59
Au apărut imaginile. Ce s-a întamplat la Arena Naționala înainte de umilința Gabrielei Firea

Au apărut imaginile. Ce s-a întamplat la Arena Națională înainte de umilința  trăită de Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei.

„Lamuritor filmul realizat de Buchetino în culisele Arenei Naționale, înainte de momentul veninului. Da, frate, despre “Primarul General al României” e totul. Ea era vedeta evenimentului. Ea dirijează, ea organizează, ea vorbește cel mai tare, ea îi spune Simonei până și cum să pozeze cu copiii afaceriștilor de curte, băgati pe ușa din dos (in cazul de fata Olga Gudynn, mare proprietăreasă de Pipera-Voluntari de grădinițe și școli private unde își duc parveniții urmașii să învețe, pe bani mulți, mai puțin ca la școlile de stat).

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

PS Sursa film: Buchetino. L-am descarcat de pe pg lor pentru ca am asa un feeling ca va fi sters curand de acolo”, a postat Camelia Tabacu pe contul său de Facebook.

Iată care a fost reacția Gabrielei Firea, după ce a fost huiduită de zeci de mii de suporteri de-ai Simonei Halep: „ Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, spune o vorba veche din popor! In mai putin de 24 de ore, Primaria Capitalei a organizat un eveniment de tinuta, pe Arena Nationala, in cadrul caruia marea noastra campioana Simona Halep sa poata prezenta fanilor trofeul.

A fost o mobilizare uriasa! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineata, insa, aparatul sorosist de propaganda, prin organele sale tributare de presa, a demarat actiunea : compromiterea evenimentului. Cu tot felul de stiri false si comentarii rautacioase. Nu a contat ca umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat ca, seara, martori au fost si copii, la un festival al urii si dezbinarii.

Au apărut imaginile. Ce s-a întamplat la Arena Naționala înainte de umilința Gabrielei Firea

Cand am declarat-o Cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, multi au strambat din nas. Si au comentat negativ. Acum, daca nu o primeam asa cum merita, ar fi spus ca sunt aroganta si ca nu imi fac datoria de primar general. In toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt intampinati cu entuziasm de cetateni si sunt recompensati prin intermediul autoritatilor de la acel moment : ministru, primar, presedinte de federatie etc. Nu exista o alta cale civilizata prin care sa ne aratam respectul fata de valorile noastre.

Repet, daca nu organizam nimic si nu ofeream Cheia Orasului intr-un cadru festiv, aveam sa fiu certata ca sunt nepasatoare. Daca mi-am facut datoria de roman si primar, nici asa nu a fost bine… pentru unii. Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep. De dragul ei si din respect pentru performanta sa uriasa, puteau lasa o jumatate de ora ura la poarta Arenei Nationale.

Acolo este despre sport, respect, valori, performanta. Nu despre cati bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucurestiul intr-un oras sub asediu. Slava Domnului ca cei mai multi sunt oameni civilizati, democrati, cu respectul fiecaruia de a avea dreptul sa nu fie de acord cu celalalt. In rest, si maine este o zi! Si maine e o zi de munca! Si maine ne vom bucura ca apare soarele, ca suntem sanatosi, ca putem avea credinta si ca putem ierta. Ai castigat, continua! Ai pierdut, continua!

 

 

Lamuritor filmul realizat de Buchetino în culisele Arenei Naționale, înainte de momentul veninului. Da, frate, despre “Primarul General al României” e totul. Ea era vedeta evenimentului. Ea dirijează, ea organizează, ea vorbește cel mai tare, ea îi spune Simonei până și cum să pozeze cu copiii afaceriștilor de curte, băgati pe ușa din dos (in cazul de fata Olga Gudynn, mare proprietăreasă de Pipera-Voluntari de grădinițe și școli private unde își duc parveniții urmașii să învețe, pe bani mulți, mai puțin ca la școlile de stat).PS Sursa film: Buchetino. L-am descarcat de pe pg lor pentru ca am asa un feeling ca va fi sters curand de acolo.

Gepostet von Camelia Tabacu am Dienstag, 12. Juni 2018

Închide ×