GALERIE FOTO. O atletă s-a făcut damă de companie din invidie pentru Gabriela Szabo. „Aveam şi câte cinci clienţi pe zi”

Filon Stan   
în Galerie foto
02/10/2017, 16:06
GALERIE FOTO. O atletă s-a făcut damă de companie din invidie pentru Gabriela Szabo. „Aveam şi câte cinci clienţi pe zi” GALERIE FOTO

O atletă americană, colegă de pistă, dar şi amică cu Gabriela Szabo, a şocat audienţa din Statele Unite, dar şi pe cea internaţională. Suzy Favor Hamilton a lansat o carte despre viaţa ei. Ea recunoaşte că la ultima olimpiadă la care a participat, respectiv Sydney 2000, a căzut intenţionat în timpul cursei. Multipla campioană a SUA s-a aflat în fruntea cursei până spre final. Pentru că nu a suportat să vadă cum este depăşită de mai multe concurente, printre care Violeta Szekely (care avea să câştige argintul) şi Gabriela Szabo (bronz), Hamilton s-a prăbuşit intenţionat pe pistă, mimând o accidentare serioasă.

În cartea sa, Hamilton a mai făcut o mărturisire şocantă. Femeia, în vârstă de 47 de ani acum, a recunoscut că a fost damă de companie. A renunţat la atletism, dar regretul că nu a reuşit o performanţă de ţinut minte în sport i-a provocat o depresie. Încercând să-şi salveze căsnicia, i-a cerut soţului să petreacă amândoi o noapte fierbinte în compania unei prostituate. “Acela a fost momentul în care mi-am dat seama că vreau să devin damă de companie. Mi-a plăcut mereu să fac sex, aşa că mi-am spus: De ce să nu câştigi nişte bani de pe urma acestei plăceri? Aşa am ajuns să am şi câte cinci clienţi pe zi şi să obţin de la fiecare câte 600 de dolari. Nu-mi dădeam seama că am o problemă psihică”, a scris Suzy Favor Hamilton în biografia “Alergătoarea. O viaţă petrecută fugind de nebunie”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Atleta-dama de companie a vrut să se sinucidă

Americanca a mai dezvăluit că a vrut să se sinucidă, dar a fost salvată indirect de fetiţa ei, Kylie: “Într-o noapte am vrut să mă izbesc cu maşina de un copac, dar mi-am dat seama că, în timp ce acceleram, mă apropiam de casă, casă în care dormea fetiţa mea dulce şi mi-am zis că trebuie să rămân în viaţă pentru ea”.

Cu trei ani în urmă însă, Hamilton pretindea că nu boala a determinat- o să se prostitueze, ci invidia provocată de faptul că o româncă i-a răpit şansa de a cuceri o medalie olimpică. “Fiecare face ce vrea cu viaţa lui. Nu o pot judeca. Probabil că şi-a dorit foarte mult să câştige atunci (n.r. – în 2000). La Jocurile Olimpice sunt trei categorii de sportivi. Unii care se mulţumesc să participe, alţii care vor să prindă finala şi cei care îşi propun să urce pe podium, să câştige. Probabil că ea nu şi-a imaginat că poate să piardă, însă eu am venit tare din urmă, în ultima parte a cursei. Eram amice la acea vreme. Aveam acelaşi manager şi eram sponsorizate de acelaşi producător de echipament. Ea e mai mare cu şapte ani decât mine. M-a căutat pe Facebook, în urmă cu ceva timp. Mi-a trimis şi poze cu fetiţa ei”, declara Gabriela Szabo.

Sursă: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×