Iadul s-a dezlănţuit la bordul unui avion, după ce o soţie a prins telefonul soţului! Ce a făcut pilotul!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
13/11/2017, 11:33
Iadul s-a dezlănţuit la bordul unui avion, după ce o soţie a prins telefonul soţului! Ce a făcut pilotul!

Pilotul unui avion al companiei Qatar Airways a fost nevoit să aterizeze de urgenţă, după ce o femeie care s-a folosit de degetul soţului ei care dormea alături pentru a-i accesa telefonul mobil, a descoperit că acesta avea o aventură amoroasă. 

Cuplul, împreună cu copilul lor, călătorea la Bali, Indonezia, pentru a-şi petrece vacanţa. Femeia şi-a lovit soţul în mod repetat  după ce a aflat despre infidelitatea acestuia, căpitanul fiind nevoit să aterizeze de urgenţă în Chennai, India, după ce echipajul de zbor nu a reuşit să calmeze femeia. După aterizare, familia femeii a ajuns în centrul de detenţie al aeroportului, aceştia neavând o viză pentru India. Ulterior aceştia au putut lua o altă cursă cu destinaţia Kuala Lumpur.

Aterizare de urgenţă, după ce a deblocat telefonul soţului

„Zborul Qatar Airways (Doha-Bali) a fost deviat  către Chennai după ce pilotul a cerut acest lucru, invocând ca motiv un pasager turbulent aflat la bordul avionului”, a afirmat un ofiţer din cadrul serviciului de securitate al aeroportului pentru cotidianul Hindustan Times. „Femeia şi soţul acesteia, împreună cu copilul lor, au fost debarcaţi iar zborul şi-a continuat drumul spre Bali”.

Cotidianul indian a susţinut că echipajul nu a reuşit să calmeze femeia afectată de această descoperire, despre care a afirmat că este de naţionalitate iraniană. „Femeia a deblocat telefonul soţului folosind impresia degetului acestuia în momentul în care acesta dormea, iar apoi a reacţionat nervoasă după ce a descoperit infidelitatea acestuia”.

Cotidianul indian, ce a relatat iniţial această ştire, a susţinut că femeia iraniană a făcut un scandal atât de mare încât echipajul aeronavei nu a avut de ales, şi a executat o oprire neplănuită.  Familia debarcată a trebuit să petreacă o zi întreagă în aeroportul din Chennai, decolând spre Indonezia ziua următoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×