VIDEO. Aterizarea de senzaţie a unui gigant Airbus A 380 pe timp de furtună!

Filon Stan   
în Hotnews
06/10/2017, 12:45
VIDEO. Aterizarea de senzaţie a unui gigant Airbus A 380 pe timp de furtună!

O incredibilă aterizare a avut loc joi la Dusseldorf (Germania) în condiţiile unei furtuni puternice ce a afectat nordul ţării. Un avion Airbus A380 al unei companii din Emiratele Arabe Unite a reuţi să-şi aducă pasagerii cu bine la sol, iar filmarea spectaculoaselor manevre a ajuns virală pe internet.

Cursa Emirates EK-057, de la Dubai, ateriza pe aeroportul internaţional Düsseldorf, iar piloţii s-au luptat pentru a evita o catastrofă. În înregistrare se observă cum imensa aeronavă este destabilizată complet de rafalele de vânt care au suflat cu până la 120 de km/h. O furtună devastatoare a provocat haos în nordul Germaniei, joi, iar imaginile surprinse în timpul aterizării unui avion la Düsseldorf au făcut înconjurul lumii. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Airbus a 380-100 este la ora actuală cel mai mare avion de pasageri din lume aflat în producţie de serie şi primul avion de mare capacitate cu două punţi complete pentru pasageri. Avionul este cvadrimotor şi oferă zboruri de mare distanţă, de până la 15.200 km.

Fiecare punte are câte două culoare, avionul fiind certificat pentru operaţiuni cu până la 880 pasageri (în mod tipic transportă numai 420 – 620 pasageri, în funcţie de dorinţa companiei proprietare). Prima companie care a folosit acest model a fost Singapore Airlines.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×