Atenţie, Cristea! Bianca vrea să devină MAMĂ!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
24/01/2014, 08:36
Atenţie, Cristea! Bianca vrea să devină MAMĂ!

Bianca Drăguşanu (31 de ani) pare să facă totul pentru a-l aduce înapoi pe încă soţul său, Victor Slav (33 de ani). Şi pentru că ea şi soţul ei au tot spus că vor să aibă copii, roşcata îşi va “exersa” rolul de mamă în acest weekend, când îl va avea în grija sa pe băieţelul de şase ani al prietenei sale, Mădălina Apostol.

Şi-a dat seama că-şi iubeşte soţul abia după ce l-a pierdut. Bianca Drăguşanu a încercat încă de când a călcat strâmb şi a fugit la Paris cu Adrian Cristea, fostul iubit, să împiedice despărţirea, dar în zadar.

Pentru Victor Slav, rănile provocate de cea căreia îi jurase credinţă în faţa lui Dumnezeu erau prea dureroase. Aşa că a decis să divorţeze. Şi-a făcut bagajele şi a plecat din viaţa roşcatei. Între timp însă, băiatul de la Meteo pare să fi revenit la sentimente mai bune.

Roşcata s-a oferit să facă pe bona

Şi-a retras cererea de divorţ de la notar, probabil pentru a încerca să-i mai acorde o şansă încă soţiei sale.

La rându-i, şi Bianca face nişte gesturi care l-ar putea impresiona pe prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV. Şi-a pus din nou verigheta pe deget, iar în acest weekend va “exersa” rolul de mamă. Mai precis, fosta asistentă TV s-a oferit să aibă grijă timp de trei zile de Antonio, băieţelul de şase ani al bunei sale prietene, Mădălina Apostol.

“Bianca a aflat că am treabă şi s-a oferit să-l aduc pe Antonio la ea. Copiii mei au mai stat cu ea. E foarte protectoare şi are grijă de ei. Nu le-a lipsit nimic cât au stat la ea. Din contră, s-au întors acasă foarte încântaţi”, a mărturisit Mădălina pentru Libertatea.

Sursa: libertatea.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×