Atentat în Londra! Cel puţin cinci persoane, rănite

Atentat în Londra! Cel puţin cinci persoane, rănite

Cel puţin cinci persoane au fost rănite, după ce un individ a lovit cu un vehicul un grup de pietoni, sâmbătă dimineaţă, în oraşul Londra. Autorităţile britanice suspectează faptul că incidentul s-a produs după o altercaţie.

Incidentul rutier a avut loc sâmbătă, la ora 5:00, ora României, la intersecţia străzilor Stockwell / Sidney, în sud-vestul capitalei Angliei, informează publicaţiile The Guardian şi Evening Standard, notează Mediafax.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Atentat în Londra, produs de o maşină

Un individ a lovit aparent intenţionat un grup de pietoni cu un vehicul marca Volkswagen Golf. Şoferul şi pasagerii au fugit după agresiune, fiind căutaţi de autorităţi, care au mobilizat forţe impresionante pentru găsirea acestora.

Poliţia metropolitană londoneză a comunicat că, deocamdată, există doar cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 42 de ani, răniţi în incident, dar numărul celor loviţi ar putea fi mult mai mare. Din fericire, niciuna dintre victime nu se află în pericol de a-şi pierde viaţa.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×