Video. Momente de groază într-un hotel de lux. Trei bărbaţi au tras la întâmplare şi mai mulţi oameni au fost ucişi

Iuliana Spirache    Camelia Arsene   
în Video
21/01/2018, 09:52
Video. Momente de groază într-un hotel de lux. Trei bărbaţi au tras la întâmplare şi mai mulţi oameni au fost ucişi

BBC anunţă că duminică seara a avut loc un atac terorist în hotelul Intercontinental din Kabul. Purtătorul de cuvânt al Ministerului afgan de Interne, Najib Danish, a dezvăluit că şase civili au fost ucişi, între care cinci afgani şi un străin. Cei trei atacatori au fost ucişi.

Peste 150 de oameni au fost salvaţi, 41 fiind de origine străină. Najib Danish a anunţat că şase persoane din interiorul hotelului de lux Intercontinental din Kabul au fost rănite. Danish a mai adăugat că o operaţiune de curăţare a avut loc la etajul şase, cu intenţia de a se găsi muniţia rămasă în urma atacului. VEZI VIDEO MAI JOS!

Ambasada SUA din Kabul a emis o avertizare cu privire la hotelurile din oraş

Atacatorii au tras prima oară asupra personalului de securitate al hotelului Intercontinental şi au făcut uz de grenade pentru a putea pătrunde în clădriea de şase etaje. Ei au mai tras şi asupra oaspeţilor, înainte ca forţele speciale să fie solicitate.

În timpul atacului terorist, hotelul găzduia o conferinţă de IT, la care la acel moment participau oficiali din provincii. Atacul a avut loc la câteva zile după ce ambasada SUA din Kabul a emis o avertizare cu privire la hotelurile din oraş. 

Sursă: romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×