Atac terorist în New York! O bombă a explodat prematur şi l-a rănit pe atentator şi alte 3 persoane!

George Heisu  
înStiri de ultima ora
11/12/2017, 16:51
Atac terorist în New York! O bombă a explodat prematur şi l-a rănit pe atentator şi alte 3 persoane!

O explozie a avut loc luni la prânz într-o staţie de metrou new-yorkeză de sub terminalul de autobuze al autorităţii portuare din Midtown Manhattan. Poliţia l-a anihilat imediat pe atentator, un cetăţean de 27 de ani din Bangladeshi, care trăia de 7 ani în Statele Unite.  

Fostul şef al NYPD, Bill Bratton a declarat că „suspectul încerca să plaseze bomba, iar aceasta a explodat tocmai când striga că tot ceea ce face este în numele ISIS”, catalogând incidentul drept „un atac terorist”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Atac terorist, la câteva zile după ce preşedintele Trump a recunoscut Ierusalimul drept capitală a Israelului

În urma deflagraţiei, suspectul a fost rănit, precum şi alte trei persoane, dar nimeni nu se află în stare critică. Atentatul a avut loc doar la câteva blocuri distanţă de Times Square, într-o zonă intens circulată, frecventată de cei ce iau autobuzul spre New Jersey.

Incidentul s-a petrecut la câteva zile după ce preşedintele Donald Trump a recunoscut Ierusalimul drept capitală a Israelului. În toată lumea au avut loc demonstraţii, ca urmare a acestui anunţ, iar una dintre cele mai mari mişcări populare a avut loc tocmai în Bangladesh, ţară în care musulmanii sunt majoritari.


Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×