Atac fara precedent al actorului Victor Rebengiuc. ”Politicienilor li se înlesnește calea spre hoție”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
12/05/2018, 21:20
Atac fara precedent al actorului Victor Rebengiuc. ”Politicienilor li se înlesnește calea spre hoție”

Atac fara precedent al actorului Victor Rebengiuc. Actorul Victor Rebengiuc a spus, sâmbătă, la Rezistența TV, că există ”o majoritate care este răuvoitoare față de viitorul țării”, iar protestele ”pot împiedica luarea unor măsuri aberante și nesănătoase pentru țară”

Conform sursei citate, Rebengiuc a subliniat că el însuși face parte din statul paralel. Actorul a făcut referire la faptul că ”se opune măsurilor aberate ale Parlamentului și Guvernului”.

De asemenea, el a acuzat că ”în acest moment, politicienilor li se înlesnește calea spre hoție”.  ”Nivelul intelectual de la care este condusă țara este foarte scăzut și nociv pentru viitorul țării”.

Vorbind despre politicieni, actorul spune că ”nu ne reprezintă nimeni sau or fi câțiva care stau ascunși, tac, marea majoritate sunt deplorabili”.

Atac fara precedent al actorului Victor Rebengiuc. ”În acest moment, politicienilor li se înlesnește calea spre hoție”

De asemenea, acesta a subliniat că din punctul lui de vedere ”există o majoritate care este răuvoitoare față de viitorul țării. Nu ai ce face, nu ai cum să îi învingi. Ce argumentele să le dau că multinaționalele au adus un plus de economie, sunt salarii bune, oamenii au posibilitatea de a câștiga mai mult”.

Actorul a subliniat că trebuie ieșit în mod masiv la proteste, altfel ”ne agităm în van”.

”Sigur că da. Pot împiedica anumite măsuri nesănătoase, trebuie perseverență”, a spus actorul, întrebat dacă sunt utile protestele.

Potrivit acestuia, în acest moment, politicienilor „li se înlesnește calea spre hoție, fără a fi trași la răspundere”.

Sursă: www.hotnews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×