Cel puţin şase persoane au fost atacate cu acid la un centru comercial din Londra

Iuliana Spirache   
în Hotnews
24/09/2017, 10:56
Cel puţin şase persoane au fost atacate cu acid la un centru comercial din Londra GALERIE FOTO

Atac cu acid în Londra. Cel puţin şase persoane au fost rănite. Sâmbătă seara, la Londra, cel puţin şase persoane au fost rănite, după ce au fost atacate cu o substanţă periculoasă, posibil acid, în apropierea unui centru comerical, anunţă presa din Anglia. Conform sursei citate, incidentul a avut loc în apropierea centrului comerical Westfield, din estul Londrei. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI!

Incidentul care a avut loc sâmbătă seara nu este considerat atac terorist. „Câteva persoane au fost rănite în diverse locuri din zona centrului comercial. Credem că este vorba de şase persoane. Aşteptăm să aflăm detalii”, a anunţat Poliţia Metropolitană din Londra. Poliţia s-a prezentat de urgenţă la centrul comercial Westfield după ce li s-a semnalat că un grup de bărbaţi atacă oamenii pulverizând o substanţă periculoasă.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Un bărbat a fost arestat în urma atacului cu acid din Londra

Conform unui martor care a vorbit pentru The Guardian, acesta a văzut o victimă alergând către toaleta unui restaurant fast food pentru „a-şi spăla acidul de pe faţă!” Un bărbat a fost arestat, fiind suspectat de vătămări corporale grave.

Paul Gibson, reprezentant al serviciului de ambulanţă, susţine că la locul incidentului au fost trataţi cel puţin cinci pacienţi, iar alţi trei răniţi au fost transportaţi.

Sursă:  news.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×