Incident dramatic în Argeş! Un şofer a intrat cu maşina în poliţişti!

Claudia Mîţoi    Alex Bradescu   
în Stiri de ultima ora
19/11/2017, 12:57
Incident dramatic în Argeş! Un şofer a intrat cu maşina în poliţişti!

Incident şocant în judeţul Argeş! Un echipaj al Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului a fost implicat într-un accident. S-a întâmplat duminică, în comuna Vedea, iar doi poliţişti aflaţi în patrulare au avut parte de un episod teribil în timp ce în încercau să oprească un suspect care conducea fără permis.    

Politiştii din patrulă au observat un bărbat care conducea un autoturism, despre care deţineau informaţii că nu are permis de conducere. Pentru că soferul nu a oprit la semnalul lor, echipajul a încercat să depăşească respectiva maşină, moment în care şoferul a virat brusc şi a intrat în coliziune cu autospeciala de poliţie şi a proiectat-o în şanţ.

Poliţiştii au tras după el!

Mai mult decât atât, poliţiştii au încercat să-l oprească folosind şi armamentul din dotare. Deşi au făcut uz de armă, suspectul nu s-a sinchisit să oprească şi a fugit de la locul incidentului. Acesta este în acest moment dat în urmărire de oamenii legii. Un echipaj SMURD i-a adus pe cei doi poliţişti la Spitalul Judeţean Argeş.

Bărbatul nu este un necunoscut pentru poliţiştii din judeţul Argeş. Acesta are cazier pentru furt şi a fost condamnat chiar de mai multe ori! Acum riscă şi punerea sub acuzare pentru tentativă de omor! 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×