Atac armat la o şcoală din SUA! O fetiţă de 12 ani a împuşcat doi elevi!

Filon Stan   
in Galerie foto
02/02/2018, 14:12
Atac armat la o şcoală din SUA! O fetiţă de 12 ani a împuşcat doi elevi! GALERIE FOTO

Încă un atac armat într-o şcoală din Statele Unite! O fetiţă de 12 ani a împuşcat doi elevi de 15 ani, chiar în sala de clasă a unei şcoli din oraşul Los Angeles, relatează CNN. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Un băiat a fost împuşcat în cap şi se afla în stare critică, iar o fată a fost împuşcată în mână, în şcoala care se află în campusul Liceului Belmont, a declarat căpitanul de pompieri din LA Eric Scott.

Atac armat la o şcoală din SUA! O fată de 12 ani a împuşcat doi elevi

Alte trei persoane – o femeie şi doi copii – au primit îngrijiri după ce au suferit tăieturi minore, unele provocate de sticlă, a precizat Scott.

Atacul armat a fost semnalat Poliţiei din Los Angeles la ora locală 8.55 (18.55, ora României). Poliţia a găsit şi confiscat o armă de foc la faţa locului, a anunţat locotenentul Chris Ramirez. Poliţia nu a precizat motivul atacului.

Ştirea MOMENTULUI

Tristeţe pentru Miss România! Ioana Filimon, amărâtă că “Bad Boy” Ronaldo a plecat de la Real Madrid!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.