Atac armat într-o gară din Franţa! Doi copii şi mama acestora au fost ucişi

George Heisu   
în Hotnews
11/09/2017, 00:00
Atac armat într-o gară din Franţa! Doi copii şi mama acestora au fost ucişi

Dramă teribilă în această duminică în oraşul Noyon din Oise, în nordul Franţei! La ora 11:30 (13:30, ora României), patru persoane au căzut pradă gloanţelor. Incidentul s-a petrecut în gara localităţii, care a fost imediat închisă de autorităţi. „Sunt patru decese confirmate, toate persoanele ucise de gloanţe. Nu luăm în calcul un eventual atac terorist”, a declarat purtătorul de cuvânt al prefecturii.

În cadrul unei conferinţe de presă, procurorul regiunii Compiègne, Virginie Girardauteur, a confirmat faptul că este vorba despre o dramă familială, un triplu asasinat, urmat de o sinucidere. Autorul asasinatului este un poliţist detaşat de la Paris, care nu a suportat ideea că soţia sa urmează să-l părăsească şi a ucis-o, împreună cu cei doi copii ai cuplului, cu vârste de 3 şi 5 ani. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi 

Atac armat, provocat de un poliţist, care s-a sinucis ulterior

„La miezul zilei, doi indivizi au pătruns în gară. Unul dintre aceştia a deschis focul asupra unei femei, care avea alături de ea doi copii. Aceste persoane au murit în urma rănilor produse de gloanţe, după cum arată poliţiştii veniţi la faţa locului. Imediat, persoana care a tras şi-a pus pistolul în zona capului şi s-a sinucis. Al doilea individ, care era cu trăgătorul, a fugit”, se arată într-un comunicat de presă.

Această cea de-a cincea persoană, martoră la atacul armat, este căutată în continuare de reprezentanţii Jandarmeriei din regiune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×