Atac armat în faţa unei staţii de metrou din Londra. Un mort şi doi răniţi este primul bilanţ

Razvan Nicolae   
în Hotnews
17/10/2017, 00:10
Atac armat în faţa unei staţii de metrou din Londra. Un mort şi doi răniţi este primul bilanţ

Londra este din nou sub teroare. Capitala Angliei mai bifează un atac armat, de această dată în apropierea unei staţii de metrou din metropola europeană. Trei bărbaţi au fost înjunghiaţi în faţa staţiei Parsons Green.

Una dintre victime a murit la scurt timp după producerea atacului. Celelalte două au fost transportate la cel mai apropiat spital, după ce medicii le-au acordat primul ajutor chiar la faţa locului. Atacaul a avut loc la ora 19:30 (21:30, ora României), iar autorităţile nu consideră că există suspinciuni teroriste. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Atac armat, la o lună după un atac terorist eşuat la aceeaşi staţie

„Ofiţerii de poliţie au răspuns la un apel care anunţa un incident armat în faţa staţiei Parsons Green, unde mai mulţi bărbaţi au fost înjunghiaţi. Primul apel a fost înregistrat la ora 19:37. La faţa locului s-au deplasat mai multe maşini de poliţie şi ambulanţe”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Metropolitane pentru The Independent.

Parsons Green este staţia unde în septembrie a avut loc un atentat cu bombă care a făcut 30 de răniţi. Autorităţile au tratat incidentul în cauză ca fiind unul terorist. Circulaţia a fost oprită după ce a avut loc explozia unei găleţi care conţinea o substanţă chimică puternic inflamabilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×