VIDEO. Atac armat în biserică! 27 de persoane ucise, conform primelor informaţii

Gabriel Esanu   
în Hotnews
06/11/2017, 00:03
VIDEO. Atac armat în biserică! 27 de persoane ucise, conform primelor informaţii

O nouă tragedie în SUA, după un atac armat într-o biserică baptistă din Sutherland Springs, Texas. Numărul victimelor nu a fost încă anunţat oficial dar autorităţile au confirmat că mai multe persoane au fost ucise. 27 de persoane ar fi murit, conform primelor rapoarte. Atacatorul a fost şi el omorât de forţele de ordine.

Nu au fost încă anunţate motivele care au stat la baza acestui atac şi nici detalii despre agresor. La faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe elicoptere, care au transportat răniţii spre cele mai apropiate spitale din zonă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Conform informaţiilor oferite de şeriful micuţei localităţi din Texas, autorul masacrului a intrat în biserica în care se desfăşura o slujbă şi, fără să spună absolut nimic, a deschis focul asupra mulţimii.

Această tragedie vine la doar câteva săptămâni după cel mai sângeros atac armat din istoria SUA, după ce un bărbat a deschis focul de la un etaj superior al unui hotel din Las Vegas şi a ucis nu mai puţin de 58 de persoane, iar peste 500 au fost răniţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×