Primele imagini cu bolidul de circuit Aston Martin Vantage GTE

Filon Stan   
în Galerie foto
22/11/2017, 17:00
Primele imagini cu bolidul de circuit Aston Martin Vantage GTE GALERIE FOTO

Aston Martin a publicat primele imagini cu viitorul Vantage GTE. Modelul destinat circuitelor va putea fi admirat în cadrul Campionatului Mondial de Anduranţă. Britanicii au venit şi cu primele imagini şi informaţii despre noul Vantage GTE. Modelul destinat circuitelor a fost dezvoltat conform reglulamentului FIA. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Procesul de producţie a demarat în luna mai, iar testele cu noul Aston Martin Vantage GTE au început în luna august. Până acum, modelul constructorului britanic a parcurs 13.000 de kilometri şi a fost supus şi unui test de anduranţă: 30 de ore pe Circuito de Navarra, Spania.

Aston Martin Vantage GTE, primele fotografii

Spre deosebire de versiunea de stradă, Aston Martin Vantage GTE promite un propulsor revizuit, elemente aerodinamice noi şi elemente de siguranţă specifice maşinilor de clasă GTE. Pentru moment, oficialii constructorului britanic nu au oferit detalii cu privire la performanţele motorului V8 biturbo. Pe varianta de stradă, unitatea produce 510 cai putere la 6.000 rpm şi 685 Nm între 2.000 şi 5.000 rpm, potrivit automarket.ro

Aston Martin a lucrat alături de specialiştii din cadrul Alcon pentru dezvoltarea sistemului de frânare. Suspensiile au fost proiectate împreună cu Ohlins, iar Michelin oferă anvelopele necesare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×