FOTO. Scenariu înfiorător! NASA a confirmat. Un asteroid cu diametru de 4 kilometri VA LOVI Pămânul în CÎTEVA ZILE!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/09/2015, 00:02
FOTO. Scenariu înfiorător! NASA a confirmat. Un asteroid cu diametru de 4 kilometri VA LOVI Pămânul în CÎTEVA ZILE! GALERIE FOTO

ASTEROID VA LOVI PAMANTUL. NASA şi Agenţia Federală de Situaţii de Urgenţă (FEMA) dezvăluie un scenariu care ne dă fiori: o cometă cu diametrul de 4 kilometri va lovi Pământul în următoarele zile, în perioada 15-25 septembrie 2015.  

 

CLICK  SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINI CU ASTEROIDUL!

ASTEROID VA LOVI PAMANTUL. Acest scenariu a fost pus în discuţie prima dată în urmă cu un an, de către ministrul francez al Afacerilor Externe, Laurent Fabius. Atunci, acesta anunţa că peste mai puţin de 500 de zile se va produce o catastrofă.

GALERIE FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂ! Imagini direct din dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

 

IMAGINI BOMBĂ! Gimnasta româncă s-a dezbrăcat total! Vezi o galerie foto INTERZISĂ MINORILOR! 

Cometa care urmează să lovească Pămânul peste cica o lună are un diametru de 4 kilometri şi, cel mai probabil, va cădea în America de Nord sau în Ocean.

FOTO FIERBINTE! FLAVIA + DANI OŢIL = LOVE! „SÎNT ÎMPREUNĂ!”

 

GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Ce transformare spectaculoasă! Cum arată micuţa campioană Larisa Iordache! Fetiţa inocentă e acum o DIVĂ!

 

ASTEROID VA LOVI PAMANTUL. Pagubele produse în cazul unei astfel de coliziuni ar fi catastrofale, spun specialiştii americani, citati de libertatea.ro. Scenariul este cu atât mai îngrijorător cu cât, spun ei, nu există tehnologie care să permită distrugerea cometei, înainte de a lovi Terra.

FOTO ULUITOR! Cum ARĂTA DIVA Mihaela Rădulescu la 18 de ani! E NEMACHIATĂ şi cu părul V LVOI!

VIDEO + FOTO / Imagini BOMBĂ cu ELENA UDREA! Face plajă în AREST! Costumul de baie e… 

ASTEROID VA LOVI PAMANTUL. Urmările impactului vor şi, printre altele, producerea unor cutremure mari şi reluarea activităţii vulcanice a unor vulcani inactivi din zona Pacificului.

 

GALERIE FOTO INCENDIARĂ CU GIMNASTA FLOAREA LEONIDA! CE FACE ACUM ŞI CU CINE SE IUBEŞTE CAMPIOANA ROM NIEI CARE ŞI-A VÎNDUT TRUPUL PE BANI!

 

O MAI ŢII MINTE PE ROM NCA LUI ANCELOTTI! ACUM ARATĂ TOTAL DIFERIT! VEZI O GALERIE FOTO DE SENZAŢIE CU BRUNETA CARE L-A FĂCUT PE ANTRENOR SĂ ÎŞI LASE SOŢIA!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×