Aşteptat în India, MUTU îşi caută casă în România!

Mirela Apostol   
în Hotnews
14/08/2015, 12:08
Aşteptat în India, MUTU îşi caută casă în România! GALERIE FOTO

Indienii il asteapta cu infrigurare pe Adi Mutu, insa fotbalistul roman isi cauta casa in Bucuresti.

Alaturi de Sandra, iubita lui, “Briliantul” a mers sa vada o vila din Pipera, motiv pentru o repriza de romantism intre cei doi.

CLICK SUS PE SĂGEŢI PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

La 36 de ani, Adrian Mutu a fost prezentat, prin video conferinta, la Pune City, echipa indiana la care trebuia sa ajunga inca din 2014. Din cauza unei erori de interpretare a regulamentului, “Briliantul” nu a putut evolua la noua lui echipa si a mai stat cateva luni in Romania, perioada in care a incasat salariul si prima de instalare, fara sa evolueze vreun minut la formatia asiatica.

Cand toata lumea se astepta ca “Briliantul” sa plece in India, CANCAN.ro l-a intalnit pe fotbalist in Bucuresti, in timp ce iesea dintr-un restaurant in care a servit pranzul.

Insotit de un prieten si de iubita lui, “Fenomenul” s-a urcat intr-o masina si, cu totii, au plecat spre zona de nord a Capitalei. Ajunsi in Pipera , Sandra Bachici si atacantul au coborat grabiti si s-au indreptat spre o vila aflata in spatele unor terenuri de sport.

Si-a luat iubita in brate si a avut zambetul pe buze

Din cate se pare, a fost vorba de o vizionare, semn ca Sandra si Adi se afla in cautarea unei case, poate viitorul camin conjugal. Extrem de bine dispus, Mutu a fost cu zambetul pe buze, iar dupa ce s-a uitat la imobil s-a oprit pe o banca, acolo unde, romantic, si-a imbratisat iubita si a ras cu pofta.

Mai mult, “Briliantul” a avut chef de glume si i-a facut o farsa Sandrei, cea care a intentionat sa-l sarute, insa a fost fentata de iubitul ei, din corp, precum un fundas greoi prins pe picior gresit cu spatele la joc.

“Ce aveti? Terminati cu prostiile! Imi stricati vrajeala!”

In momentul in care reporterii CANCAN.ro l-au intrebat daca se gandeste la nunta, Adrian Mutu a avut un raspuns foarte interesant: “Ce aveti? Terminati cu prostiile! Imi stricati vrajeala!”

A cerut-o de nevasta pe Sandra

In trecut, au existat mai multe zvonuri conform carora Adrian si Sandra se vor casatori. Acestea au fost alimentate si de faptul ca fotbalistul a fost vazut, de mai multe ori, in Timisoara, orasul in care locuieste mama iubitei lui si, mai mult, s-a spus chiar ca “Briliantul” a mers la penitenciar, acolo unde este inchis tatal Sandrei, totul pentru a-i cere mana fetei.

Citeşte mai mult pe cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×