Astăzi este marţea celor 13 înmormântări! O parte din victimele incendiului din Club Colectiv, conduse pe ultimul drum

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
03/11/2015, 12:29
Astăzi este marţea celor 13 înmormântări! O parte din victimele incendiului din Club Colectiv, conduse pe ultimul drum

Incendiul din Club Colectiv a luat viaţa a 32 de oameni până acum. 13 dintre ei vor fi înmormântaţi astăzi, urmând ca cei dragi să-i conducă pe ultimul drum.

Astăzi încep înmormântările celor care au pierit arşi în tragedia care a avut loc în Club Colectiv.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În şapte judeţe, cei care s-au stins vineri seară vor fi conduşi spre locurile de veci.

Gabriel Matei, analist economic, a murit alături de Anda, cea care trebuia să-i fie mireasă. Au fost găsiţi îmbrăţişaţi. El a încercat s-o protejeze de flăcări cu propriul lui trup, dar au rămas fără aer. Mihaela Vieru, inginer, a fost primită de familie într-un sicriu alb şi rochie de mireasă.

În Brăila, doi părinţi muţi de durere, cei care i-au dat viaţă lui Andrei Bucă, se întreabă lângă sicriul singurului copil cum a fost posibil să se întâmple asta, după aproape două zile de căutări.

Monica Tănăsoiu a fost recunoscută după cercei.

Guvernul a anunţat că fiecare familie va fi ajutată cu 5000 de lei, iar părinţii fără copii aşteaptă să li se facă dreptate.

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×