Ăsta da cadou! Ce bijuterie pe patru roţi a primit Delia de ziua sa!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/02/2016, 18:09
Ăsta da cadou! Ce bijuterie pe patru roţi a primit Delia de ziua sa! GALERIE FOTO

Delia Matache şi-a aniversat ziua de naştere într-unul dintre cluburile soţului său, din Centrul Vechi. Artista a primit de la soţul său exact ceea ce-şi dorea!

De câţiva ani, de când în viaţa sa a apărut soţul ei, Răzvan Munteanu, Delia are parte cam de tot ce şi-a dorit. O familie fericită, o carieră de invidiat, vacanţe exotice în cele mai ”neumblate” locuri, petreceri de neuitat şi multe altele…

La fel ca şi în ultimii ani, artista şi-a aniversat duminică seara ziua de naştere într-unul dintre cluburile lui Răzvan, din Centrul Vechi, unde a avut parte de o serie de surprize. Cu prietenii săi îi cunosc deja gusturile în ceea ce priveşte vestimentaţia, Delia a primit, printre altele, articole unicat, unele cu mesaje ciudate, parfumuri, accesorii care o reprezintă. Şi de această dată, la petrecerea dată de ziua ei, Delia a purtat o ţinută aparte.

Moga şi-a scos soţia în club

Printre invitaţi s-au numărat şi Marius Moga. Compozitorul şi ”juratul” dintr-o cunoscută emisiune tv concurentă celei în care şi Delia ocupă acelaşi ”fotoliu”, nu a venit singur. A fost de altfel prima apariţie a acestuia în compania soţiei sale, Bianca, după ce consoarta sa a adus pe lume o fetiţă în urmă cu câteva luni. Cu aproximativ o lună înainte de ziua sa, Delia a primit o maşină nouă, aceeaşi marcă pe care o conduce de câţiva ani, dar un pic mai măricică şi încăpătoare. Autorul cadoului, normal, soţul său, Răzvan, care ştie cel mai bine care sunt necesităţile consoartei sale.

Sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×