Ăsta da cadou! Ce bijuterie pe patru roţi a primit Delia de ziua sa!

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
09/02/2016, 18:09
Ăsta da cadou! Ce bijuterie pe patru roţi a primit Delia de ziua sa!GALERIE FOTO

Delia Matache şi-a aniversat ziua de naştere într-unul dintre cluburile soţului său, din Centrul Vechi. Artista a primit de la soţul său exact ceea ce-şi dorea!

De câţiva ani, de când în viaţa sa a apărut soţul ei, Răzvan Munteanu, Delia are parte cam de tot ce şi-a dorit. O familie fericită, o carieră de invidiat, vacanţe exotice în cele mai ”neumblate” locuri, petreceri de neuitat şi multe altele…

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

La fel ca şi în ultimii ani, artista şi-a aniversat duminică seara ziua de naştere într-unul dintre cluburile lui Răzvan, din Centrul Vechi, unde a avut parte de o serie de surprize. Cu prietenii săi îi cunosc deja gusturile în ceea ce priveşte vestimentaţia, Delia a primit, printre altele, articole unicat, unele cu mesaje ciudate, parfumuri, accesorii care o reprezintă. Şi de această dată, la petrecerea dată de ziua ei, Delia a purtat o ţinută aparte.

Moga şi-a scos soţia în club

Printre invitaţi s-au numărat şi Marius Moga. Compozitorul şi ”juratul” dintr-o cunoscută emisiune tv concurentă celei în care şi Delia ocupă acelaşi ”fotoliu”, nu a venit singur. A fost de altfel prima apariţie a acestuia în compania soţiei sale, Bianca, după ce consoarta sa a adus pe lume o fetiţă în urmă cu câteva luni. Cu aproximativ o lună înainte de ziua sa, Delia a primit o maşină nouă, aceeaşi marcă pe care o conduce de câţiva ani, dar un pic mai măricică şi încăpătoare. Autorul cadoului, normal, soţul său, Răzvan, care ştie cel mai bine care sunt necesităţile consoartei sale.

Sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×