ASTA-I CHIAR GENIALĂ! Scapă pentru totdeauna de părul nedorit cu un singur ingredient. Costă 2 lei şi sigur îl ai în casă

Ionuţ Cataramă   
în Monden
09/12/2016, 08:27
ASTA-I CHIAR GENIALĂ! Scapă pentru totdeauna de părul nedorit cu un singur ingredient. Costă 2 lei şi sigur îl ai în casă GALERIE FOTO

Părul nedorit este o problemă cu care toată lumea se confruntă. Totuşi, există un ingredient, deloc costisitor, care se află la îndemîna oricui. Este vorba despre bicarbonatul de sodiu, un produs foarte ieftin, costă doar 2 lei, care preparat după reţeta de mai jos te poate scăpa de păr.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ingrediente:
– 200ml apă
– 1 lingura de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:
Se pune apa la fiert, şi se scoate de pe foc atunci cînd clocoteşte. Apoi se amestecă într-un bol micuţ cu bicarbonatul de sodiu.

Mod de utilizare:

Aplicaţi amestecul pe zona dorită folosind un beţişor, seara, înainte de culcare. Dimineaţa se spală piele cu apă caldă, apoi se şterge cu un prosop. Nu uitaţi să folisiţi după o cremă hidratantă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×