Ăsta-i cel mai tare cuplu al momentului! Vica, idilă cu Bote? Vezi poze FIERBINŢI cu cei doi şi ce spun apropiaţii

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
28/03/2014, 08:55
Ăsta-i cel mai tare cuplu al momentului! Vica, idilă cu Bote? Vezi poze FIERBINŢI cu cei doi şi ce spun apropiaţii GALERIE FOTO

Vica Blochina a petrecut o vacanta de neuitat in America alaturi de Anamaria Prodan, Catalin Botezatu si Denisa Nechifor. In primele zile, s-au distrat impreuna, asta pana cand Vica si Bote s-au indepartat de grup.

1

Vacanta din America s-a lasat cu surprize la care nimeni nu s-ar fi gandit! Prodanca, Bote, Denisa Nechifor si Vica Blochina au plecat impreuna din Bucuresti la distractie, insa, o data ajunsi in America, s-au impartit in „bisericute”.

2

Vica si Bote au avut parte de ceva mai mult decat vizite la obiective turistice si sesiuni de shopping, castiguri la cazino si distractie ca intre prieteni, dupa cum au aflat reporterii WOWbiz.ro. Conform unor apropiati ai designerului, intre cei doi ar fi incoltit fiorul dragostei. Ei s-au separat de grup, s-au cazat la alt hotel de fite, si si-au petrecut restul vacantei impreuna, fara sa mai simta nevoia unor activitati comune cu Prodanca si cu Denisa Nechifor.

3

“Vica si Bote au stat la acelasi hotel, in camere separate, dar au umblat numai impreuna: la masa, la shopping, la piscina, la cazino. Au poze multe impreuna, cand se imbratiseaza. Nu stiu daca s-a infiripat ceva sau daca au facut-o doar de distractie, in America”, ne-au marturisit surse din anturajul celor doi.

4

 

Sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×