Asfaltare pe viscol la Craiova și Timișoara! Video viral surprins de un consilier local: “Bătaie de joc pe banii noștri!”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/12/2018, 14:19
Asfaltare pe viscol la Craiova și Timișoara! Video viral surprins de un consilier local: “Bătaie de joc pe banii noștri!”

Moilizare din partea orașelor Craiova și Timișoara! Ninsoarea nu a încetat sî cadă, iar în plin centrul Tișoarei se asfaltează. Se pare că o porțiune din intersecția cu Gheorghe Lazăr va deveni pietonală până la Crăciun, potrivit celor spuse de primarul Nicolae Robu. Oamenii au rămas surprinși la cele întâmplate.

„Prin cartiere n-au ajuns, doar la drumurile mari, pe Buziașului, pe Rebreanu, la Olimpia în Complex am vazut că au trecut cu lama, dar atât‘, a fost mesajul unui cititor al opiniatimișoarei.ro.

Asfaltare pe cod portocaliu și galben la Craiova și Timișoara!

Cu toate că se circulă în condiții de iarnă deja, iar temperaturile au coborât la sub minus 5 grade Celsius, se permite asfaltarea chiar și în condițiile acestea în Craiova și Timișoara. Mixtura era degrabă pregătită când afară începeau să cadă fulgi mari de zăpadă, astfel că trebuia să fie turnată urgent, să nu se răcească și să se întărească.

Străzile din cartierele orașelor nu erau curătațe de zăpadă, însă pe arterele principale arăta cu totul diferit. „Am fost la un magazin de jucarii la iesirea din oras spre Aerport, apoi in Buziașului unde am avut o treabă și de acolo am mers acasș în Aradului, în jurul orei 22.30 și am circulat fără probleme. Am mers încet și a fost ok„, a afirmat un localnic.

 

Asfaltare pe cod portocaliu
Asfaltare pe cod portocaliu

În acest moment, 45 de utilaje de deszăpezire se ocupă de cele aproximativ 1200 de străzi ale orașului Timișoara. De asemenea, a fost semnat un contract în regim de urgență de 30.000 de euro cu Societatea Drumuri Municipale. Județul Timiș este deja sub atenționare de cod portocaliu și galben de viscol și ninsoare abundentă. Acesta curprinde ziua de sâmbătă dimineață și se va extinde până în ziua de duminică după-amiază.  Șoferii din localitățile afectate de codul de viscol și ninsoare sunt sfătuiți să conducă prudent și să aibă mașinile echipate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×