Artistul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu este propunerea PNL Sălaj pentru funcția de președinte al Consiliului Județean

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
07/03/2020, 20:09
Artistul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu este propunerea PNL Sălaj pentru funcția de președinte al Consiliului Județean
Artistul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu este propunerea PNL Sălaj pentru funcția de președinte al Consiliului Județean *foto: captură youtube

PNL a luat o decizie interesantă în județul Sălaj, în perspectiva alegerilor locale din această vară. Astfel, ministrul Transporturilor Lucian Bode, președinte al filialei județene din PNL, a anunțat că artistul Dinu Iancu Sălăjanu, cunoscut cântăreț de muzică populară, va candida la președinția Consiliului Județean Sălaj din partea PNL pentru alegeri locale 2020.

Dinu Iancu Sălăjanu va candida în județul Sălaj din partea PNL

Potrivit PNL Sălaj, Comitetul Director Județean al PNL Sălaj a validat candidatura lui Dinu Iancu Sălăjanu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

„Sunt convins că astăzi (sâmbătă – n.r.), alături de colegii mei, am luat cea mai bună decizie prin susținerea lui Dinu Iancu Sălăjanu – un artist arhicunoscut și îndrăgit, dar și un bun manager, precum și un coleg care a rămas loial partidului nostru, indiferent de circumstanțe. Împreună cu aliații noștri politici din USR – PLUS și cu sprijinul sălăjenilor sunt convins că avem prima șansă la alegerile locale”, a declarat Lucian Bode, președintele PNL Sălaj.

În replică, îndrăgitul cântăreț de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu le-a mulțumit colegilor din partid pentru încrederea acordată. El a promis că în următoarea perioadă va construi o echipă și un program „coerent și realist”.

„Am experiența competițiilor electorale și sunt și un om care știe să lucreze în echipă. Îi aștept alături de mine pe toți cei care își doresc să pună umărul pentru dezvoltarea Sălajului”, a declarat Dinu Iancu Sălăjanu.

PNL, alianța cu USR Plus pe județul Sălaj

Într-un comunicat de presă comun semnat de liderii din Sălaj ai PNL, USR și Plus, cele trei partide au anunțat că vor avea candidați comuni la alegerile locale din acest an.

Mai exact, cele trei partide vor susține aceeași persoană pentru funcția de primar al municipiului Zalău, dar și la președinția Consiliului Județean Sălaj. Ceea ce înseamnă că sunt șanse mari ca artistul de muzică populară să devină președintele CJ Sălaj.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×