GALERIE FOTO / Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drum. Vezi cine a REFĂCUT celebra maşina de teren românescă

Marian Popovici   
în Hotnews
17/09/2015, 22:15
GALERIE FOTO / Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drum. Vezi cine a REFĂCUT celebra maşina de teren românescă GALERIE FOTO

Chiar daca nu mai are nicio legatura din punct de vedere vizual cu schitele initiale prezentate pe 4Tuning, studentii de la Iasi au terminat luna aceasta masina care isi propune sa ne aduca aminte de ceea ce a fost, candva, marca ARO produsa la Campulung.

(CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI CU NOUL ARO) 

Si pentru ca, desi s-a ales praful si nu a mai ramas nimic din uzina ARO, lucrurile sunt inca complicate cu drepturile de folosinta a numelui, tinerii au ales ca numele noului model sa fie iARO Camarad Army.

GALERIE FOTO INCENDIARĂ CU GIMNASTA FLOAREA LEONIDA! CE FACE ACUM ŞI CU CINE SE IUBEŞTE CAMPIOANA ROM NIEI CARE ŞI-A VÎNDUT TRUPUL PE BANI!

Automobilul a fost terminat in cele din urma si nu seamana cu nimic din ceea ce vedem acum pe strazi, scrie  zdi.ro. Este fara indoiala o masina noua si inovatoarea, in totalitate realizata in Romania. Caroseria este una de tip pick-up cu 2 locuri, dar, aparent, va urma si o versiune cu o cabina dubla si 4 portiere. Nu stim ce se ascunde sub capota, dar se zvonea initial ca este motorul de Toyota cu care erau echipate unele modele de ARO 244 destinate exportului.

O MAI ŢII MINTE PE ROM NCA LUI ANCELOTTI! ACUM ARATĂ TOTAL DIFERIT! VEZI O GALERIE FOTO DE SENZAŢIE CU BRUNETA CARE L-A FĂCUT PE ANTRENOR SĂ ÎŞI LASE SOŢIA!

 

FOTO ULUITOR! Cum ARĂTA DIVA Mihaela Rădulescu la 18 de ani! E NEMACHIATĂ şi cu părul V LVOI!

Designul este facut de Ceausu Silviu, este luat dupa modelul IMS, dar cu linii mult mai modernizate, mai agresive. Echipa care contribuie la dezvoltarea proiectului iARO Camarad este formata din: Departamentul Management: prof. Sachelarie Adrian, prof. Ursescu Gabriel, stud.

 

GALERIE FOTO! VEDETA TV E ÎN LACRIMI!  A FOST PĂRĂSITĂ DE IUBIT PENTRU O AMANTĂ DE 64 DE ANI! IMAGINI CU FEMEIA CARE I-A LUAT MINŢILE TÎNĂRULUI!

 

Calancea Gabriel Departamentul Design: Ceausu Silviu Departamentul Proiectare 3D: Ceausu Silviu, Stanciu Sorin, Stefanoaea Nicolae, Banita Madalin Departamentul Relatii cu publicul: Botu Madalina Departamentul Contabilitate si Legislatie: Finariu Lucian Departamentul Sponsorizare: Dubei Roxana, Zaharia Iulian, Ghiurca Dumitrita, Alina Pinzari, Fediuc Mihail Departamentul Administratie: Duminica Alexandru Departamentul Motor si Transmisie:

Calancea Gabriel, Levarda Bogdan, Khoury Jony, Petros Balius Departamentul Suspensie si Franare: Calancea Gabriel, Levarda Bogdan Departamentul Sasiu si Caroserie: Ceausu Silviu, Ababei Ion Departamentul Electrica: Bocu Eduard Victor Departamentul Auxiliare si Confort: Palanciuc Vlad Este un proiect foarte mare si foarte greu, de aceea totul trebuie sa fie organizat pe departamente

SURSA: rtv.net

IMAGINI BOMBĂ cu Elena Udrea la plajă! GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Se apleacă, trage de bikini şi…

 

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

 

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

 

Galerie FOTO incendiară! Laura Cosoi, în SÎNII GOI! Se vede TOT! E PERVERSA rau: „Îmi plac bărbaţii care SALIVEAZĂ după mine!”

 

FOTO AICI!!! ASA ARATA UN ORGASM LA FEMEI!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×