Armin van Buuren a mixat pana la 9 dimineața la Untold. Ce a declarat despre România!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
06/08/2018, 12:49
Armin van Buuren a mixat pana la 9 dimineața la Untold. Ce a declarat despre România! GALERIE FOTO
Armin van Buuren a electrizat festivalul Untold

DJ-ul Armin van Buuren a închis Untold 2018, cel mai mare festival de muzică electronică din România! DJ-ul olandez părea că nu mai vrea să plece de pe scenă, chiar dacă a mixat mai bine de șapte ore! Fanii l-au aplaudat ore în șir, iar asta i-a dat putere artistului să facă un mega-show!

„Acest festival este special câtă vreme voi sunteţi aici. Nu este vorba despre cât timp mixez, ci de dragostea pentru muzică şi pentru fani. Acesta este singurul motivul pentru care eu fac ceea ce fac, sunteţi incredibili, voi reveni anul viitor”, le-a spus Armin van Buuren petrecăreţilor. Artistul a coborât printre fani, a dat mâna cu ei și a acordat autografe.

Armin van Buuren a promis că va reveni la anul, la Untold

Şi trupa americană Black Eyed Peas a făcut spectacol, membrii acesteia evoluând pe scenă peste o oră şi jumătate, în singurul concert din Europa din acest an. Membrii acesteia au fost urmaţi pe scena principală de Tujamo şi Fedde Legrand, iar pe o altă scenă din festival a evoluat şi trupa românească Paraziţii.

Zeci de mii de oameni s-au distrat la Cluj-Napoca în ultimele patru zile, la Untold, în condiţiile în care au urcat pe scenă cele mai mari nume din industria în domeniu, precum Black Eyed Peas, The Chainsmokers, The Prodigy, Jason Derulo, Armin van Buuren, Diplo, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Paul Kalkbrenner, Solomun, Steve Aoki şi mulţi alţii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×