Armata UCRAINEI primeşte uniforme şi grade ca ale NATO

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/07/2015, 12:52
Armata UCRAINEI primeşte uniforme şi grade ca ale NATO

Armata Ucrainei va avea uniforme de model nou şi va adopta grade militare similare cu cele din NATO. Preşedintele Petro Poroshenko a anunţat că armata trebuie să adopte “noi tradiţii ucrainene” , în locul sistemului moştenit de la fosta armată sovietică.

Concret, gradul de “junior locotenent” va fi redenumit ensign (sublocotenent), ceea ce, potrivit lui Poroshenko, va respecta atât tradiţiile ucrainene cât şi ierarhia militară din NATO. Pe de altă parte, comandanţii de brigăzi din Armata Ucrainei nu vor mai fi colonei, ci vor primi gradul imediat următor, de general de brigadă, care până acum nu exista în Ucraina.

MATEMATICA nu e grea, dar nici uşoară! Asta e ECUAŢIA SIMPLĂ care le dă mari bătăi de cap românilor! Foarte mulţi greşesc răspunsul! 

ĂSTA E GIGI BECALI! GEST FENOMENAL pentru românul condamnat la MOARTE! Familia a primit vestea cu lacrimi în ochi

“Vă cer să-mi faceţi propuneri în acest sens, pe baza cărora să aduc amendamente legislaţiei Ucrainei”, le-a spus liderul de la Kiev principalilor comandanţi militari.

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

ADELINA PESTRIŢU, ANUNŢ ŞOC! FANII AU ÎNMĂRMURIT! „Am …”

Ucraina este stat partener al Alianţei Atlantice. În ultimele luni, pe măsură ce a crescut tensiunea în relaţia cu Rusia, numărul şi amploarea exerciţiilor NATO pe teritoriul Ucrainei au crescut.

Sursă: www.romanialibera.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×