ARESTĂRI la Primăria Craiova! Anunţul de ULTIMĂ ORĂ! Reacţia Olguţei

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/04/2015, 19:12
ARESTĂRI la Primăria Craiova! Anunţul de ULTIMĂ ORĂ! Reacţia Olguţei

UPDATE / Lia Olguţa Vasilescu a reacţionat pe facebook la arestările celor 2: „Doar unul dintre funcţionari e din primărie, iar eu am schimbat-o din funcţia de director la Asistenţă socială, imediat cum am venit în primărie. Fiul doamnei are multe maşini pe taxi şi cîteva, multe, spaţii comerciale. Chiar cred că merită ce i se întîmplă… Vă pocneşte bomba DNA în nas”

—————— 

Doi funcţionari publici din Craiova au fost arestaţi , la solicitarea DNA Craiova , pentru că ar fi primit şpăgi de mii de euro şi lei în mod repetat ca să intervină pentru angajarea mai multor persoane la instituţii ale statului, respectiv pentru pensionări medicale şi eliberarea certificatelor de persoană cu handicap.

Curtea de Apel Craiova a decis vineri, in mod definitiv, ca cei 2 sa fie arestati preventiv pentru 30 de zile!

FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂĂĂĂ în dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

Este vorba despre fosta directoare a Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei Craiova, Rodica Ţenea, în prezent consilier juridic la primărie, şi de şeful Serviciului de Evaluare a Persoanei Adulte cu Handicap din cadrul DGASPC Dolj, Radu Smarandache. Potrivit DNA Craiova, valoarea şpăgilor era următoarea: 8.000 de euro – postul de asistent medical la Spitalul de Urgenţă Craiova, 3.000 de euro – postul de educator specializat, 2.000 de euro – postul de şofer, 3.000 de lei postul de îngrijitoare la Direcţia Generală pentru Protecţia Copilului şi 2.000 de lei – pensionarea medicală. Smarandache a primit şpăgi şi în ouă, peşte, inclusiv o curcă. Procurorii cercetează mai multe persoane implicate în reţeaua infracţională, conform gds.ro

FOTO!!! PRIMELE IMAGINI CU GIGI BECALI LIBER!!! GALERIE FOTO INCENDIARA!!!

Cei doi funcţionari arestaţi creaseră o adevărată reţea prin care primeau şpăgile. Ei se foloseau de un intermediar care recepţiona banii sau îi punea în contact cu persoanele interesate să obţină slujbe sau certificate de persoană cu handicap, potrivit unui comunicat al DNA. Atât de bine era organizată reţeaua, încât Smarandache a fost anunţat la un moment dat de o persoană că au telefoanele ascultate. Acesta s-a speriat şi a distrus mai multe probe, acte medicale, pe care le-a aruncat într-un tomberon.

ACUM! BOMBA IN SHOWBIZ!!! Două VEDETE AU DIVORŢAT în MARE secret! Nimeni nu se aştepta la asta!!!

Cum se primea şi se dădea şpaga

Rodica Ţenea şi Radu Smarandache au fost arestaţi pentru 30 de zile pe 1 aprilie de către Tribunalul Dolj, după ce fuseseră reţinuţi pentru 24 ore. Ţenea a fost reţinută pe 31 martie, aproape de miezul nopţii, pentru trafic de influenţă în formă continuată, iar Smarandache – pe 1 aprilie, la 4 dimineaţa, pentru luare de mită în formă continuată.

ANUNT FABULOS!!! CE BANI PRIMIM DE LA GUVERN INAINTE DE PASTE!!! MILIOANE DE ROMANI, VIZATI!!!

Potrivit DNA, în perioada 2013 – 2015, Radu Smarandache, în calitate de şef al Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanei Adulte cu Handicap din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj, a pretins şi primit, printr-un intermediar, în şase rânduri, sume de bani cuprinse între 500 şi 1.000 de lei, de la persoane interesate să obţină certificate de încadrare în grad de handicap, fără să fie îndreptăţite, sau de la aparţinători ai acestora.

TRAGEDIE FARA MARGINI!!! IERI IL VEDEAM LA TV, ACUM A MURIT LA DOAR 34 DE ANI!!! TOATA TARA E IN DOLIU!!! 

Smarandache a intervenit pe lângă membrii comisiei din cadrul Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap Dolj, în scopul încadrării mai multor persoane în anumite grade de handicap. Acesta avea printre atribuţiile specifice şi pe acelea de a răspunde şi verifica, alături de ceilalţi specialişti ai serviciului, de a aviza raportul de evaluare complexă, respectând criteriile de încadrare în grad de handicap.

VIDEO NECENZURAT!!! BOMBA SEXY FLAVIA DE LA NEATZA CU RAZVAN SI DANI, PRINSA IN FLAGRANT!!! CUM A FACUT SEX!!!

La rândul ei, inculpata Rodica Ţenea, în calitate de consilier juridic în cadrul Direcţiei Juridice din cadrul Primăriei Craiova, prin acelaşi intermediar, a pretins şi primit, în perioada 2012 – 2015, în şase rânduri, sume de bani cuprinse între 2.000 şi 8.000 de euro, de la persoane interesate să se angajeze la diverse instituţii din Craiova sau să se pensioneze medical, prevalându-se de relaţiile pe care le are cu factorii de decizie în cadrul acestor instituţii.

FOTO SOC!!! MEME STOICA, DE NERECUNOSCUT!!! CUM ARATA DUPA UN AN DE INCHISOARE!!!

DNA Craiova menţionează mai multe momente în care s-au dat şpăgile. De exemplu, în 2012, Ţenea a primit prin intermediar 1.500 de euro pentru a interveni la persoane cu funcţie de decizie pentru angajarea unei persoane în funcţia de consilier juridic în cadrul Direcţiei de Administraţie Publică şi Asistenţă Socială a Primăriei Craiova. În aprilie 2014, tot prin intermediar, Ţenea a primit 3.000 de euro pentru a interveni în favoarea unei persoane care dorea să se angajeze educator specializat la DGASPC. În octombrie 2014, fosta directoare a pretins şi primit de la un bărbat şi de la mama acestuia 2.000 de euro prin intermediar.

DOLIU în televiziune! O celebră prezentatoare TV A MURIT! 

În schimbul banilor, Ţenea ar fi trebuit să intervină la factori de decizie din cadrul DGASPC Dolj ca să-l angajeze pe bărbat ca şofer. Alte 3.000 de lei a primit Ţenea, prin acelaşi intermediar, de la o femeie pentru a o angaja pe unul din posturile de îngrijitor scoase la concursul organizat în perioada 14-16.10.2014. Cea mai mare şpagă primită a fost de 8.000 de euro. Banii au fost daţi de o femeie care dorea să se angajeze asistent medical la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Potrivit DNA, Ţenea ar fi fost avertizată de cei care îi dăduseră 2.000 de lei să se ţină de promisiunea de a-i pensiona medical, în caz contrar, să le restituie banii. Ţenea nu s-a intimidat, ci i-a ameninţat pe aceştia că îi va reclama la poliţie.

INCREDIBIL!!! CE VEDETA DIN ROMANIA TREBUIA SA FIE IN AVIONUL MORTII!!! S-A RAZGANDIT IN ULTIMUL MOMENT!!! DEZVALUIRI CUTREMURATOARE!!!

Smarandache a primit şpagă ouă, peşte şi o curcă

Persoana care a intermediat şpăgile a avut astfel de înţelegeri şi cu Radu Smarandache, potrivit DNA Craiova. Ca şef al Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanei Adulte cu Handicap, Smarandache împreună cu o terţă persoană au stabilit ca aceasta din urmă să racoleze persoane interesate să obţină certificate de încadrare în grad de handicap, fără a fi îndreptăţite, iar pentru aceasta au convenit ca terţa persoană să pretindă o şpagă de 1.000 de lei pentru încadrarea în gradul I de handicap cu însoţitor şi 500 de lei pentru încadrarea în grad de handicap accentuat şi, astfel, să beneficieze de o indemnizaţie specială. Sumele de bani urma să fie remise ulterior lui Smarandache. Cu planul pus la punct, Smarandache a pretins şi primit, în 2013, suma de 500 de lei de la un bărbat pentru obţinerea unui certificat de încadrare în grad de handicap accentuat, pentru mama acestuia.

FOTO SOC!!! PRODANCA SI REGHE AU RAMAS INTERZISI CAND SI-AU VAZUT FATA LOR ASA!!! IPOSTAZE INCENDIARE!!!

După acelaşi mecanism, Smarandache a primit, în cursul anului 2014, 500 de lei pentru reînnoirea unui certificat de încadrare în grad de handicap accentuat şi 1.000 de lei pentru obţinerea unui certificat de încadrarea în gradul I de handicap cu însoţitor. Şeful Serviciului a cerut 500 de lei şi în 2015 pentru obţinerea unui certificat de încadrarea în grad de handicap accentuat a tatălui unei persoane, bani pe care urma să-i primească în scurt timp.

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care „Zana” le vrea DISPĂRUTE!

Pe 27 martie 2015, Smarandache s-a întâlnit cu persoana respectivă aproape de locul său de muncă, a acceptat suma de 500 de lei şi a primit actele medicale, dar banii trebuia achitaţi câteva zile mai târziu, pe 30 sau 31 martie. Acesta nu s-a mulţumit cu banii şi a acceptat să primească o curcă, peşte şi ouă ca semn al recunoştinţei clientului. După această întâlnire, Smarandache a fost avertizat de o cunoştinţă că are telefonul ascultat şi a încercat să distrugă dovezile.

ULUITOR! IUBITUL a prins-o pe Mihaela Rădulescu ÎN PAT cu un alt bărbat! Ce a URMAT…

„Această conduită a inculpatului Smarandache Radu nu s-a datorat vreunei crize de conştiinţă a acestuia, ci avertismentului făcut în aceeaşi zi, de 31.03.2015, la ora 12.15, de numita (…), care (…) i-a spus că nu trebuie să mai vorbească nimic la telefon, întrucât sunt ascultate toate telefoanele şi ştie acest lucru de la un apropiat (…). Urmare a acestei avertizări, inculpatul Smarandache Radu a distrus actele medicale ale numitului (…), pe care le-a aruncat într-un tomberon de gunoi de la locul de muncă, (…)“, se arată în referatul cu propunere de arestare preventivă al DNA.

VIDEO CUTREMURĂTOR!!! MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!! CE MIRACOL A FĂCUT PAPA E NEMAIVĂZUT!!! ŢI SE FACE PIELEA DE GĂINĂ!!! 

Venituri mici, la vedere

După ce a ocupat funcţia de director al Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul primăriei, Rodica Ţenea a fost numită director adjunct al Direcţiei Impozite şi Taxe, apoi a ajuns consilier juridic la Direcţia Juridică. Potrivit declaraţiei de avere, ea a moştenit în 2011 şase terenuri în localitatea Runcu din judeţul Gorj, a moştenit un apartament în Craiova şi o casă de vacanţă în Runcu şi a cumpărat o casă în Craiova în 1990. Nu deţine nici un autoturism şi are un credit de 40.000 de lei, scadent în acest an.

SOC!!! CE VEDETA SI-A PRINS NEVASTA IN PAT CU COLEGUL DE ECHIPA!!! ERA NASUL LOR DE CUNUNIE!!!

 

Ţenea a avut în 2014 un venit lunar de 2.200 de lei, la care se adaugă valoarea unei chirii de 15.600 de lei. Radu Smarandache nu deţine nici un teren, iar în 2010 a cumpărat două apartamente în Craiova. Deţine un autoturism achiziţionat în 2007 şi a contractat două credite de 45.000 de euro, scadente în 2021, respectiv 2040. Smarandache a avut în 2012 un venit lunar de circa 1.800 de lei.

sursa: gds.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×