Arde grăsimea de pe burtă în 10 zile cu o bătură fantastică

Filon Stan  
înHotnews
19/09/2017, 16:19
Arde grăsimea de pe burtă în 10 zile cu o bătură fantastică

Arde grăsimea! Nimeni nu vrea să aibă burtă! Nu te poţi încheia nici măcar la şireturi! Remediul natural pe care vi-l prezentăm în rândurile următoare promite să lupte corp la corp cu grăsimea de pe burtă. Dacă eşti o persoană care nu are timp să facă sport sau nu este adepta exerciţiilor fizice, această reţetă naturală te va ajuta să arzi calorii fără să faci mişcare.

Remediul natural care ajută în procesul de slăbire poate fi realizat din scorţişoară şi miere. Fiecare dintre aceste ingrediente ajută enorm organismul. Vă daţi seama ce efect au asupra corpului dacă le mai şi combinăm?! Nu doar că te ajută să slăbeşti, dar luptăşi împotriva mai multor boli. Această mixtură îţi va regla digestia şi metabolismul, dar şi detoxifia organismul. De asemenea, reţeta minune pentru slăbit îţi alcalinizează corpul şi reduce grăsimea. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Arde grasimea şi vindecă multe boli

Scorţişoara

Scorţişoara este foarte benefică pentru organism. Consumată regulat, scorţişoara scade colesterolul în sânge, este un foarte bun antioxidant, scade glicemia, trigliceridelor. Scorţişoara poate fi un bun antiinflamator, antioxidant, antitumoral, stimulează sistemul imunitar şi are efecte benefice asupra sistemului cardiovascular. Nu trebuie consumată în cantităţi mari.

Mierea

Mierea este foarte delicioasă şi poate înlocui zahărul fără probleme. Este un produs natural care ajută organismul să lupte împotriva cancerului, afecţiunilor digestive şi hepatobiliare, cardiovasculare, respiratorii, ale sistemului nervos, ale aparatului urinar, în bolile infecţioase şi de nutriţie, cât şi în afecţiunile cutanate şi sanguine. Nu este, însă, recomandată persoanelor care suferă de obezitate, diabet zaharat, tulburări glicoregulatorii, insuficienţă pancreatică exocrină şi pentru pacienţii gastrectomizaţi, cât şi în anumite tulburări alergice. Mierea controlează substanţele secretate de creier şi eliberează tripofanul în creier, care este transformat în serotonină, care oferă un sentiment liniştitor şi relaxant. Serotonina se transformă în melatonină, care este un ajutor remarcabil pentru somn.

INGREDIENTE

1 linguriţă de pudră de scorţişoară
2 linguriţe de miere organică
o cană ci apă
PREPARARE

Pune scorţişoara şi mierea într-un bol, după care amestecă întreaga compoziţie, iar apoi pune apa peste. Amestecă mixtura până când se omogenizează întreaga băutură. Bea această compoziţie în fiecare dimineaţă pe stomacul gol, iar kilogramele în plus se vor reduce semnificativ chiar după primele 10 zile de tratament naturist. Consultaţi şi un medic specialist înainte de începerea tratamentului, mai ales dacă suferiţi de afecţiuni ale stomacului sau alte boli.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×