VIDEO / iPhone8 şi iPhone X se lansează acum! Vezi imagini în direct! Cum arată noile telefoane Apple

Filon Stan   
în Hotnews
13/09/2017, 00:06
VIDEO / iPhone8 şi iPhone X se lansează acum! Vezi imagini în direct! Cum arată noile telefoane Apple

iPhone 8 si iPhone X se lansează acum! Apple prezintă marţi, de la ora 20.00 ora României, evenimentul de lansare a noului smartphone. Compania aniversează 10 ani de la prezentarea primului iPhone, de aceea experţii cred că următorul smartphone se va numi iPhone X Edition.

Jurnaliştii au ajuns deja la eveniment. Lansarea noului iPhone X este primul eveniment organizat în noul sediul al companiei Apple din Cupertino, California. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prezentarea flagship-ului are loc în Amfiteatrul Steve Jobs, numit astfel în onoarea fondatorului Apple, care a prezentat primul iPhone în urmă cu 10 ani.

Ora 20:00 Tim Cook, CEO Apple a venit pe scena amfiteatrului. Pe ecran rulează un film despre Steve Jobs, iar Tim Cook vorbeşte despre contribuţia fondatorului Apple, care este „ADN-ul Apple.”

Evenimentul live îl poţi urmări aici:

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×