Apple încearcă să-şi spele imaginea! Schimbă bateriile iPhone la preţ redus!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
03/01/2018, 15:04
Apple încearcă să-şi spele imaginea! Schimbă bateriile iPhone la preţ redus!

Apple face primul pas pentru spălarea imaginii companiei, după scandalul în care a fost implicată! Recent, Apple a recunoscut că încetineşte intenţionat performanţele telefoanelor, însă nu pentru a creşte vânzările, ci pentru a-i proteja pe utilizatori, deoarece bateriile se deteriorează foarte repede. 

Compania americană a clarificat condiţiile în care utilizatorii de iPhone pot beneficia de un preţ redus pentru schimbarea bateriilor. În afara scuzelor de rigoare, compania americană a promis că utilizatorii vor putea schimba bateriile la un preţ mai mic decât cel obişnuit. În loc de 72 de dolari, schimbarea bateriilor poate fi făcută pentru 29 de dolari.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Apple îşi spală imaginea! Reduceri la schimbarea bateriilor iPhone

Însă, Apple a anunţat iniţial că vor beneficia de preţul redus doar bateriile care, în urma unei testări, mai pot înmagazina cel mult 80% din capacitate după 500 de cicluri de reîncărcare. Această condiţie a stârnit confuzia şi nemulţumirea multor utilizatori de iPhone.

Acum, gigantul american iese cu noi informaţii, anunţând că orice smartphone vândut, de la iPhone 6 în prezent, indiferent de starea bateriei originale, poate beneficia de preţul promoţional pentru înlocuirea acesteia. De asemenea, conform unor surse apropiate companiei americane, se pare că Apple va da înapoia diferenţa de 50 de dolari celor care şi-au înlocuit bateria la preţul iniţial, de 79 de dolari.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×