Apartamentul scos la vânzare cu doar 2 euro! Motivul pentru care nimeni nu vrea să-l achiziționeze

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
21/02/2020, 17:40
Apartamentul scos la vânzare cu doar 2 euro! Motivul pentru care nimeni nu vrea să-l achiziționeze
Apartamentul din imagine costă doar doi euro. Chiar și așa, nimeni nu vrea să-l cumpere. Sursa foto: The Mirror

În timp ce piața imobiliară din România va exploda, pur și simplu, odată cu majorarea de până la 20% a prețurilor apartamentelor, o firmă din Marea Britanie se chinuie în zadar să vândă un imobil pe care l-a scos la licitație cu câțiva ani în urmă. În ciuda prețului infim pe care îl solicită în schimbul său, nimeni nu a locuit acolo vreodată, iar motivul este absolut halucinant.

Un apartament se vinde cu doar 2 euro, însă nimeni nu dorește să-l cumpere

2 euro, aceasta este suma fixată de reprezentanții companiei pentru a vinde respectivul apartament situat în Wisbech, un orășel din Cambridgeshire. Deși pare greu de crezut, nu există niciun doritor, din cauza faptului că nimeni nu știe cum arată locuința.

Potrivit publicației The Mirror, imobilul situat între un magazin chinezesc și o firmă de asigurări nu are absolut nicio cale de acces, motiv pentru care posibilii cumpărători nu pot pătrunde în interiorul său.

În imaginile publicate de sursa citată se poate observa că apartamentul nu are ușă, fiind complet suspendat în aer, iar prin singurul geam de care dispune nu poți observa foarte multe detalii, astfel încât să fii tentat să îl achiziționezi.

De altfel, firma de licitații William H Brown a cerut inițial în schimbul imobilului suma de 100 de lire, însă limitările grave ale acestuia i-au determinat să scadă prețul până la o singură liră.

Practic, dacă vrei să intri în posesia lui, trebuie să scoți din buzunar ridicola sumă de doi euro. Totuși, este greu de crezut că se va încumeta cineva să îl cumpere, având în vedere situația dată.

Piața imobiliară din România va avea parte de scumpiri semnificative

Revenind pe plaiurile mioritice, trebuie să îți spunem că prețurile apartamentelor vor crește semnificativ în următoarea perioadă. Acesta este avertismentul specialiștilor imobiliari, care estimează că vei fi nevoit să plătești cu cel puțin 20% mai mult decât în momentul de față, ca urmare a cererii uriașe.

Altfel spus, noi vrem, ei construiesc, după care profită de situație și cer mai mult. În general, românilor le place să aibă siguranța propriilor locuințe, așa că evită să stea în chirie, chiar dacă trebuie să se împrumute pe viață pentru a-și cumpăra apartamentele mult visate. Vorbim aici despre credite bancare al căror termen se întinde pe mai bine de 30 de ani.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×