Născut din părinţi campioni! Noul telefon Doogee seamănă din faţă cu iPhone X şi din spate cu Samsung Galaxy S9

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
14/02/2018, 14:40
Născut din părinţi campioni! Noul telefon Doogee seamănă din faţă cu iPhone X şi din spate cu Samsung Galaxy S9

Încep să apară clonele iPhone X! Cu toţii ne aşteptam să vedem modele de telefoane inspirate de lansarea ultimului model de la Apple de la producători chinezi mai mici, însă impactul noului design se pare că a produs efecte chiar şi în cadrul companiilor mai mari precum Huawei şi ASUS.

Nici companiile mai mici nu dezamăgesc, Doogee anunţând un nou smartphone cu „breton”, cu un design inspirat şi de cel al încă neanunţatului Samsung Galaxy S9. Rezultatul este Doogee V, o struţo-cămilă care seamănă cu un iPhone din faţă şi cu un Samsung din spate, echipat cu ceva ce originalele nu oferă: senzor de amprentă în display.

Apar clonele iPhone X! Are breton, dar din spate zici că este Samsung Galaxy S9

Doogee V a mai fost în atenţia presei după un leak pe contul de Twitter al lui Evan Blass, care spunea că telefonul va beneficia de un ecran cu 6,2” şi senzor de amprentă în display. Dispozitivul urmează să fie dezvăluit complet pe 27 februarie, compania confirmând momentan doar faptul că acesta există. Detaliile despre hardware-ul intern şi preţul la care acesta va fi disponibil vor veni cel mai probabil atunci.

Imaginile sugerează că „bretonul” din display este pus intenţionat, însă fără să adauge valoare utilizatorului. Aici nu poate fi observată o a doua cameră foto, sau un sistem de autentificare prin recunoaştere facială, motiv pentru care probabil a fost integrat senzorul de amprentă în partea de jos a display-ului. Nu este clar ce model de senzor de amprentă este folosit, însă având în vedere că Synaptics este singura companie care oferă o astfel de soluţie, sunt slabe şanse să fie vorba despre un alt model.

Ne putem aştepta ca pe parcursul anului 2018 să vedem mai multe telefoane cu „breton”, fie că acesta este justificat prin includerea unor componente care să adauge valoare experienţei de utilizare, fie că producătorii încearcă să ţină pasul cu trendul pornit de Apple la începutul lunii noiembrie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×