FOTO. Două SUPER VEDETE, prinse în FLAGRANT! Făceau AMOR în apă!? Imaginile, VIRALE pe net

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/09/2015, 15:04
FOTO. Două SUPER VEDETE, prinse în FLAGRANT! Făceau AMOR în apă!? Imaginile, VIRALE pe net GALERIE FOTO

FOTO. Două SUPER VEDETE, prinse în FLAGRANT! Sex în apă!? Imaginile explicite, VIRALE pe net! CLICK PE POZE SUS IN GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE SAU PE LINKURILE DE MAI JOS

Mai trece o zi şi mai apar nişte ipostaze noi cu Bradley Cooper şi Irina Shayk. Cei doi se află în Italia, pe Coasta Amalfi, de aproape o săptămână şi se pare că se distrează de minune. Ce-i drept, sunt frumoşi, tineri, şi extrem de îndrăgostiţi, aşa că nu e de mirare că aceştia au fost surprinşi în astfel de ipostaze. 

FOTO 1                                   FOTO 2

FOTO 3                                  FOTO 4

FOTO 5                                  FOTO 6

FOTO 7                                  FOTO 8

Fotografiile recent apărute cu Bradley Cooper şi Irina Shayk sunt dovada clară că cei doi sunt mai îndrăgostiţi ca oricând şi că relaţia lor funcţionează perfect, departe de ochii curioşi ai lumii. E drept, unele cadre sunt destul de… revelatoare, dând de înţeles că lucrurile s-au încins de-a dreptul între cei doi în timpul acestei vacanţe din Italia, pe o plajă mai restrasă.

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

Focoasa brunetă pare să-l fi cucerit iremediabil pe Bradley, care cu greu s-a abţinut să n-o pipăie tot timpul pe frumoasa rusoaică. Cei doi au fost fotografiaţi de paparazzi sărutându-se pătimaş şi lăsându-se pradă energiei sexuale care plana deasupra lor.

FOTO. A cerut DIVORŢ după ce a găsit POZE vechi cu NEVASTA. „Vreau copii, NU ŞOPÎRLE!!! Are 20 operaţii estetice”

La un moment dat, se pare că cei doi au vrut să se ”răcorească” şi-au intrat în apa cristalină, însă nici acolo cei doi n-au putut sta departe unul de celălalt.

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

Irina l-a aţâţat pe Bradley, punându-şi picioarele în jurul bustului său, iar de acolo… numai ei ştiu ce s-a întâmplat!

Sursă: www.okmagazine.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×