Anunțul făcut de chef Florin Dumitrescu, după moartea unui fost concurent Master Chef. ”Țineți aproape de cei dragi”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
16/03/2020, 14:04
Anunțul făcut de chef Florin Dumitrescu, după moartea unui fost concurent Master Chef. ”Țineți aproape de cei dragi”
Anunțul făcut de chef Florin Dumitrescu, după moartea unui fost concurent Master Chef

Chef Florin Dumitrescu a scris un mesaj pe Facebook în memoria fostului concurent de la Master Chef Ramon  Chicireanu, care s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală nemilioasă. Bărbatul a lăsat în urmă trei copii, care se confruntă acum cu probleme financiare.

Anunțul făcut de chef Florin Dumitrescu, după moartea unui fost concurent Master Chef

Celebrul bucătar le-a cerut internauților care doresc să ajute familia fostului concurent Master Chef, să o facă în continuare, deoarece membrii familiei respective chiar au nevoie de ajutor.

”Prietenul nostru, Ramon, nu mai este. Condoleante familiei. Tineti aproape de cei dragi si daca vreti sa continuati sa donati familiei, va rog sa o faceti!”, a scris chef Florin Dumitrescu pe Facebook.

Ramon Chicireanu a fost răpus de cancer

Fostul concurent de la emisiunea Masterchef, Ramon Chicireanu, a murit după ce a fost diagnosticat din nou cu cancer, deși în urmă cu doi ani a reușit să învingă boala nemilosă. S-a dovedit acum că tot ceea ce făcuse era să câștige doar o simplă bătălie, care i-a asigurat doar doi ani alături de cei trei copii ai săi.

Boala a revenit însă și mai puternic, însă Ramon a încercat cum a putut să-i țină piept. În urmă cu mai bine de o săptămână, Cristina Rotarescu a făcut o postare pe contul de Facebook în care le cerea oamenilor să facă donații pentru ca îndrăgitul concurent de la emisiunea difuzată de Pro TV să poată trece din nou peste această boală.

Din păcate, Ramon nu a mai putut să lupte, iar anunțul trist a venit tot pe internet, printr-o postare făcută de Info Iași. ”Din păcate, Ramon a pierdut lupta cu boala ce îl chinuia de atâta timp. Dumnezeu să-l odihnească!”. Ramon Chicireanu avea doar 37 de ani, era însurat și avea 3 copii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×