Ştirea ZILEI ! Adrian Mutu si Consuelo au divorţat!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/03/2015, 10:29
Ştirea ZILEI ! Adrian Mutu si Consuelo au divorţat! GALERIE FOTO

Adrian Mutu s-a afisat la bratul unei pustoaice de 19 ani, despre care a recunoscut ca este iubita sa, iar gurile rele au aruncat cu pietre in el pentru ca isi inseala sotia. Ei bine, Adrian Mutu a divortat de Consuelo in urma cu un an si jumatate.

In ultimele doua saptamana, Adrian Mutu se afla in centrul atentiei. Nu, nu printr-un transfer la o echipa de top, ci prin viata sa amoroasa. Imediat dupa ce s-a afisat la bratul unei brunete focoase, Sandra Bachici, fotbalistul a fost tinta unor dezvaluiri incendiare facute de Bianca Dragusanu pentru revista Ciao!. Mai exact, ea a povestit cu lux de amanunte cum s-a iubit cu Adrian Mutu timp de un an si jumatate, in perioada 2009-2010, pe vremea cand acesta era casatorit cu Consuelo.

AM 1

Roscata a marturisit ca nu s-a simtit niciodata amanta, ca a fost tratata mereu ca o iubita oficiala si ca Mutu o rasfata numai cu cadouri scumpe. Mutu a recunoscut ca Bianca a spus adevarul, ba mai mult, a marturisit si ca este indragostit de iubita lui, Sandra.

Au divortat in mare secret in 2013!

Gurile rele s-au grabit sa il blameze pe Mutu, dar si sa se intrebe cum de accepta sotia sa toate aceste lucruri, catalogate de unii drept umilinte. Ei bine, CANCAN.ro a aflat adevarul. Mutu este un barbat liber inca din 2013, atunci cand a divortat de sotia sa, Consuelo:

AM 2

„Atunci cand a semnat cu Petrolul Ploiesti, Mutu era divortat. Altfel, nu ar fi plecat atat de departe de sotia lui. Consuelo nu a pastrat numele fotbalistului, ci a revenit la cel de fata, Matos Gomez. Custodia celor doua fete i-a revenit ei, insa Mutu isi poate vedea copiii oricand doreste. Consuelo nu a vrut ca fostul ei sot sa ii plateasca pensie alimentara, lasandu-l pe el sa decida cati bani le da fiicelor lui. Ei nu s-au despartit cu scandal. Pur si simplu se instrainasera. Tin unul la celalat si se respecta. Au considerat ca este cel mai bine asa”, a declarat o sursa apropiata „Briliantului”, pentru CANCAN.ro.

Citeşte mai mult pe www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×