Anunţ de ULTIMA ORĂ despre Leo Iorga, de la soţia acestuia! Starea artistului s-a înrăutăţit

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 14:22
Anunţ de ULTIMA ORĂ despre Leo Iorga, de la soţia acestuia! Starea artistului s-a înrăutăţit GALERIE FOTO
Leo Iorga a ajuns din nou în spital. Sursa foto - facebook

Anunţ de ULTIMA ORĂ despre Leo Iorga, de la soţia acestuia! sunt momente grele pe care solistul trupei Compact le traversează. Starea de sănăytate a acestuia s-a agravat și artistul a ajuns la spital în urma unor complicații de la o pneumonie care a recidivat. Acum, soția acestuia a făcut dezvăluiri emoționante despre interpretul care se luptă cu cancerul încă din 2011. De fiecare dată a ieșit învingător.

Anunţ de ULTIMA ORĂ despre Leo Iorga, de la soţia acestuia!

Vă reamintim că Leo Iorga a trecut prin numeroase operații și lungi și chinuitoare recuperări. „A revenit o pneumonie care credeam că s-a stins, în august o făcuse, când s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut să meargă. Am început voiajul prin spitale, să spunem, la Urgențe, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale”, a explicat Paula Iorga, pentru Ciao.

Soția acestuia spune că rezistă cu greu și a fost nevoită în ultima perioadă să apeleze la la ajutorul calmantelor. „Cum să mă simt? Eu… iau niște calmante și spun rugăciuni. Așa rezist. Se spune că la Domnul totul este posibil și mă rog pentru sănătatea lui, pentru putere. Puterea lui este și puterea mea, a noastră. Mă rog pentru puterea și sănătatea personalului medical.

Starea artistului s-a înrăutăţit

Mă rog că Leo să poată să mai trăiască și să mai cânte… un pic. Asta este ceea ce iubea cel mai mult să facă”, a mai spus Paula. Trebuie specificat că la concertul care a fost organizat în memoria lui Teo Peter, prietenii și foștii colegi ai rockerului ucis într-un accident de mașină în 2004 au aplaudat la scenă deschisă apariția lui Leo Iorga. Acesta a urcat pe scenă în scaun cu rotile. „N-am vrut ca lumea să mă compătimească, dar n-am putut să-mi refuz colegii”, a spus Leo, care a fost învoit câteva ore din spital.

De curând, fiul lui Leo Iorga a postat pe o rețea de socializare că așteaptă salvarea pentru tatăl lui de 40 de minute. Tânărul a precizat că este dezamăgit de sistemul de sănătate din România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×