Anunț de ultimă oră despre alocații. Toți părinții trebuie să ia la cunoștință că acestea vor crește de la an la an

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
15/10/2019, 14:35
Anunț de ultimă oră despre alocații. Toți părinții trebuie să ia la cunoștință că acestea vor crește de la an la an GALERIE FOTO
Valoarea alocației de stat va crește în fiecare an, din anul 2020. Sursa foto: huff.ro

Vești bune pentru părinți și copii! Valoarea alocației de stat va crește în fiecare an, din anul 2020! Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat că din ianuarie 2020 alocaţiile copiilor vor creşte anual, după ce chiar el a iniţiat şi a reuşit să treacă de Parlament în februarie dublarea alocaţiilor pentru cei mici.

Valoarea alocației de stat va crește în fiecare an, din anul 2020

„Am reuşit ! Încă o victorie pentru copiii României ! Alocaţiile copiilor vor creşte anual din ianuarie 2020. Parlamentul României a votat în unanimitate propunerea mea legislativă de indexare a alocaţiilor de stat pentru copii cu rata inflaţiei. Din 2020, anual, alocaţiile vor creşte pentru a acoperi inflaţia şi pentru a le asigura copiilor o alocaţie cât mai decentă”, a anunţat secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, după ce a trecut de Parlament proiectul de lege iniţiat de el.

„Mă bucur că am reuşit să duc până la capăt cele două proiecte. A fost greu dar s-a terminat cu bine.Mulţumesc tuturor părinţilor şi copiilor pentru susţinere!”, completat liberalul.

Valoarea alocației de stat va crește în fiecare an, din anul 2020
Valoarea alocației de stat va crește în fiecare an, din anul 2020, dupa cum sustine liberalul Robert Sighiartau. Sursa foto: b1.ro

Robert Sighiartău a stat la baza dublării alocației pentru copii

Același Robert Sighiartău a stat la baza dublării alocației pentru copii, care a avut loc în luna februarie. Atunci s-a reuşit majorarea alocaţiilor de la 84 de lei la 150 de lei pentru copiii de peste 2 ani, iar cei sub această vârstă să beneficieze de o alocaţie de 300 de lei, nu de 200 de lei, cât era până atunci.

A fost zarvă mare atuci în Parlamentul României, după ce amendamentul lui Sigartău a trecut. Liviu Dragnea i-a băgat imediat în ședință pe liderii PSD, însă nu s-a mai putut face nimic.

„Pentru pensii speciale aveţi bani, pentru clientela politică aveţi bani. Pentru cele 27 ministere şi peste 150 secretari de stat aveţi bani, pentru amante, nepotisme. Distrugeţi ţara. Daţi-vă demisia!”, i-a strigat atunci Robert Sighiartău lui Liviu Dragnea, de la microfonul Camerei Deputaților.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×