Anul DIVORŢURILOR la HOLLYWOOD. S-au despărţit după patru ani de relaţie!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/10/2015, 10:22
Anul DIVORŢURILOR la HOLLYWOOD. S-au despărţit după patru ani de relaţie! GALERIE FOTO

Se pare că este anul despărţirilor la Hollywood! Din păcate, încă un cuplu extrem de simpatic se destramă, şi de data aceasta pentru totdeauna. Spunem asta, căci Emma Stone şi Andrew Gafield nu sunt la prima separare.

S-au despărţit, şi de data aceasta este definitiv! Potrivit Us Weekly, Emma Stone şi Andrew Garfield au decis să pună punct relaţiei lor de patru ani, la doar câteva luni de când s-au împăcat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Încă se iubesc, se înţeleg bine şi au păstrat o relaţie amiabilă, însă s-au despărţit. Efectiv, nu mai mergea”, a spus un apropiat de-al actorilor pentru UsWeekly.

Emma Stone şi Andrew Garfield au mai luat o pauza în luna aprilie, anul acesta, după ce au constatat că se ceartă prea mult. O lună mai târziu, cei doi au decis să se împace şi să mai dea o şansă relaţiei lor. Din păcate, această ”nouă şansă” nu a mai durat decât până acum.

Stone şi Garfield s-au întâlnit în 2011, pe platoul de filmare al peliculei ”The Amazing Spider-Man”, şi întotdeauna au fost discreţi în legătură cu relaţia lor.

Sursă: www.okmagazine.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×