Antonia, SUPER SEXY într-o ţinută spectaculoasă. Fanii i-au făcut sute de complimente

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/12/2015, 13:16
Antonia, SUPER SEXY într-o ţinută spectaculoasă. Fanii i-au făcut sute de complimente GALERIE FOTO

Antonia şi-a cucerit fanii cu o ţinută pe care a purtat-o zilele trecute, la un concert. Cântăreaţa are un trup fără cusur, obţinut după multe ore de sală.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu inserţii de dantelă, pe sub care nu a purtat lenjerie intimă,Antonia a făcut furori în rândul prietenilor virtuali.

Antonia_rochie

Imaginea pe care artista a postat-o pe pagina ei de Facebook a primit zeci de mii de like-uri, dar şi nenumărate complimente.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU ANTONIA

Antonia are mare grijă de imaginea ei publică şi a reuşit să slăbească, după naşterea lui Domninic, într-un timp record. Ca şi iubitul ei, Alex Velea, cântăreaţa merge frecvent la sală, dar are mare grijă şi la alimentaţie.

Nu-şi va petrece Crăciunul şi cu Maya

Visul Antoniei de o avea lângă ea şi pe Maya, de Crăciun, dar şi de ziua lui Dominic, ce va împlini un an pe 27 decembrie, s-a spulberat. Copila nu va putea veni în România, pentru că, spune artista, nu este lăsată de rudele lui Vincenzo. De cealălaltă parte, tatăl acestuia, Ciro, susţine că Maya nu poate părăsi Italia pentru că i-au expirat actele, iar cântăreaţa ar trebui să meargă acolo pentru a le reface, lucru care nu s-a întâmplat. Antonia nu şi-a văzut fetiţa de patru luni, dar cele două vorbesc foarte des la telefon şi pe Skype.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×