Antonia, solicitare disperată către urmăritorii ei: „Sunteți bolnavi la cap. N-ai cum să faci așa ceva”

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/05/2020, 18:02
Antonia, solicitare disperată către urmăritorii ei: „Sunteți bolnavi la cap. N-ai cum să faci așa ceva”
Antonia le cere ajutorul fanilor să le dea report celor care se iau de familia ei. Sursa foto: Instagram

Antonia e hărțuită aproape zilnic de tot felul de persoane, care îi trimit mesaje în privat extrem de răutăcioase, iar în ultima vreme, unii dintre internauți au sărit calul. S-au legat inclusiv de copiii cântăreței.

Antonia le cere ajutorul fanilor ei. Primește mesaje greu de reprodus

Artista le-a cerut ajutorul fanilor ei pentru a-i bloca pe indivizii care nu au altă treabă decât să o persecute zi de zi cu tot felul de mesaje greu de reprodus, oameni pe care vedeta îi consideră „bolnavi la cap”.

Antonia acceptă criticile fanilor și își asumă anumite greșeli de imagine, însă totul până la copii! Ca o leoaică, aceasta a sărit în apărarea lor și a postat un mesaj cum rar ne-a fost dat să vedem din partea ei, mai ales că nu o știm conflictuală, iar nervoasă nu am văzut-o niciodată.

„Accept, dar când începeți cu mesaje despre copiii mei, deja mi se pare că sunteți bolnavi la cap”

„Cred că fiecare artist trece prin treaba asta și primește cel puțin un mesaj urât pe zi. Eu sunt deja obișnuită cu chestia asta. Am învățat că orice postez, orice lansez, nu fac bine”, a scris partenera lui Alex Velea pe Instagram.

„E nașpa, e nasol. Mă faceți în toate feluri. Ok, accept. Dar când începeți cu mesaje despre copiii mei, deja mi se pare că sunteți bolnavi la cap. N-ai cum să faci așa ceva”, a continuat Antonia.

„Urmează să postez niște mesaje pe care le-am primit și vă cer ajutorul, cu tot suflet vă cer ajutorul să dați report la fiecare pagină pe care o postez. Oamenii ăstia sunt bolnavi psihic. Nu există să scrii așa ceva despre un copil. V-ați plictisit grav în carantina asta. Nu-mi explic, a venit un val de oameni, de pagini. E ciudat rău de tot”, a continuat frumoasa cântăreață.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×