Galerie FOTO. Ce TRANSFORMARE! Cum arată SILICOANELE Antoniei la o săptămînă după OPERAŢIE

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/08/2015, 17:00
Galerie FOTO. Ce TRANSFORMARE! Cum arată SILICOANELE Antoniei la o săptămînă după OPERAŢIE GALERIE FOTO

ANTONIA SILICOANE. Antonia a suferit, dintotdeauna, de faptul ca nu a fost dotata de Mama-Natura cu un bust impresionant, dar acum visul de a avea sani mari i s-a implinit. CLICK PE POZE SUS IN GALERIA FOTO SAU JOS PE LINKURI PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE CU ANTONIA, CU SILICOANE! ARATA DEMENTIAL!!!

ANTONIA SILICOANE. Desi a incercat sa tina secret,  s-a aflat. De curand, Antonia si-a indeplinit o dorinta mai veche.

FOTO  1         FOTO  2

FOTO  3         FOTO  4

Cantareata a vrut sa aiba, dintotdeauna, un bust mult mai generos, insa Mama-Natura nu a fost prea darnica cu ea. Alex Velea i-a indeplinit cea mai arzatoare dorinta si i-a pus silicoane de 6.000 de euro.

CUTREMUR în lumea mondenă!!! Două SUPER VEDETE, prinse în FLAGRANT in timp ce faceau SEX IN APA!!! Galerie FOTO. Imaginile EXPLICITE!!!

ANTONIA SILICOANE. Acum, artista este in al noualea cer si are marimea la sutien pe care si-a dorit-o. La mai bine de jumatate de an dupa ce a devenit mamica, pentru a doua oara, iubita lui Alex Velea s-a lasat pe mana medicului estetician, care i-a imbunatatit dotarile cu ajutorul bisturiului.

ANTONIA SILICOANE. Alex Velea i-a platit silicoanele

ANTONIA SILICOANE. In urma cu o luna, Antonia si-a pus silicoane la cunoscutul medic estetician Constantin Stan. Operatia de marire a bustului a costat 6.000 de euro, bani pe care i-a achitat iubitul artistei, Alex Velea, conform cancan.ro. Noii sani ai Antoniei nu sunt impresionanti prin dimensiuni, asta deoarece vedeta a optat pentru o pereche de silicoane de marime medie.

VIDEO + FOTO / O FEMEIE A INTRAT SI S-A DEZBRACAT DIN GRESEALA IN VESTIARUL BARBATILOR!! IMAGINILE AU DEVENIT VIRALE PE NET!!!

Si-a afisat noii sani pe Facebook

ANTONIA SILICOANE. Mandru tare de decolteul pe care il are iubita lui si bucuros de investitia facuta, Alex Velea a postat, in ultima vreme, mai multe imagini in care apare alaturi de partenera lui de viata.

In fotografiile respective, Antonia este in costum de baie si isi afiseaza, mandra, noii sani.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×