ANUNŢUL MOMENTULUI! Nimeni nu se aştepta! Alex Velea şi Antonia…

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/04/2015, 00:02
ANUNŢUL MOMENTULUI! Nimeni nu se aştepta! Alex Velea şi Antonia…

„Defectul” Antoniei este Alex Velea şi asta nu mai este un secret pentru nimeni. Cântăreaţa este omul surprizelor şi o demonstrează din nou. După ce vara trecută, a anunţat pe Facebook că este însărcinată şi implicit a recunoscut relaţia cu artistul, acum, încă doamna Castellano, în acte, se pregăteşte de logodna cu Alex Velea, tată copilul ei. Evenimentul a fost programat în mare secret în acest weekend la un lăcaş de cult din Capitală.

Nu şi-a încheiat socotelile cu Vincenzo Castellano, italianul cu care are o fetiţă, pe Maya, şi cu care se află în proces de divorţ de mai bine de un an că Antonia se gândeşte din nou la măritiş. Şi-a ales ţinuta pentru ziua cea mare de la magazinul stilistei Adina Buzatu, unde în urmă cu doar câteva zile, coincidenţă sau nu, chiar Alex Velea a recunoscut că nu vrea să mai trăiască în concubinaj. Ştia el ce ştia, din moment ce duminică, artistul şi Antonia vor fi naşi de cununie la unul dintre cei mai buni prieteni ai cântăreţului, Boier Bibescu.

Pentru a îndeplini această calitate, de părinţi spirituali, cei doi urmează să-şi facă jurăminte de căsătorie şi să se logodească. Alex Velea şi Antonia vor purta verighetele pe mâna dreaptă. Ceremonia de logodnă ar urmă să aibă loc sâmbătă, iar duminică cei doi le vor fi alături lui Boier Bibescu (Răzvan Marian Bătrînu, pe numele său real) şi iubitei lui la o biserică din Capitală.

„Părinţii noştri s-au întâlnit de mai mult timp. Nu au discutat despre căsătoria noastră. Nu s-a dovedit că în ambele cazuri un act nu te ţine şi că e vorba de dragoste? Vreau să ne oficializăm relaţia, doar nu o să trăim în concubinaj toată viaţa. Nu ştiu dacă vom face asta odată cu botezul lui Dominic” , declara, miercuri, Alex Velea pentru Click!.

Artistul era însă ocupat până peste cap cu pregătirile, iar Antonia şi-a găsit câteva zile înainte de logodnă pentru a-şi vizita fiica cu Vincenzo în Italia şi probabil i-a dat şi vestea cea mare. Oricum micuţa se înţelege de minune cu Alex Velea, lucru recunoscut chiar de artist.

„Am o relaţie foarte bună cu Maya. Am făcut cunoştinţă. E un proces complicat şi sper să-i fac faţă cu brio. Chiar i-a cumpărat ceva frăţiorului ei Dominic, un cadou. Am vorbit cu ea pe Skype ( n.r. software gratuit, ce permite utilizatorilor să efectueze convorbiri telefonice cu video prin Internet). Ne-am cunoscut şi faţă în faţă mai demult, când Antonia i-a spus: «uite el e boyfriend-ul» (n.r. iubitul)”, a declarat Alex Velea.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×