Antonia s-a hotărât: Îl dă în judecată pe Velea!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/02/2015, 13:23
Antonia s-a hotărât: Îl dă în judecată pe Velea! GALERIE FOTO

Cântăreaţa a stabilit modul prin care fiul său va fi trecut, în acte, pe numele iubitului ei. După pronunţarea divorţului de Vincenzo, ea îi va cere lui Velea în instanţă să facă testul de paternitate.

13-vedete-velea-copil_46abdfd7cf_wk_223da2800c
Deşi au trecut mai bine de şase săptămâni de când a devenit mamă pentru a doua oară, Antonia nu s-a grăbit să schimbe în acte numele bebeluşului născut Castellano, după soţ, cu cel al tatălui real, Alex Velea. Ea a decis însă să facă acest pas atunci când va divorţa şi lucrurile se vor mai linişti.

În numele copilului

“Nu-i obligatoriu ca Velea să o dea în judecată. Antonia va fi cea care va cere testul de paternitate. Încă nu a făcut acest pas. Şi dacă ar fi fost divorţată de mai puţin de nouă luni, tot aceşti paşi ar fi trebuit să-i urmeze, nici atunci nu ar fi putut trece copilul pe numele tatălui”, a declarat Ioan Todan, avocatul artistei, pentru Libertatea. Antonia are primul termen în divorţul de Vincenzo Castellano la sfârşitul acestei luni, pe 27 februarie. Dacă procesul se va termina la prima înfăţişare, ea va reveni la numele de fată, Iacobescu.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×